Nio saker jag ser fram emot att göra i höst

Årets mysigaste högtid, måste väl ändå vara hösten??? Som ni säkert vet är jag riktigt taggad på hösten. Jag har sagt tack och hej till sommaren 2019, som faktiskt har varit riktigt bra. Och hej till hösten 2019. Redo för nya rutiner, nya människor, ny lägenhet och min nya stad.

8 saker jag vill göra i höst:

1. Upptäcka "allt" (mycket) Stockholm har att erbjuda.

Barer, fika-ställen och lunch-restauranger. Museeum? Gröna Lund? Shopping-gator?
Denna hösten BOR jag för första gången i en ny stad - Och jag är så taggad att se/göra så mycket!

- Några najs ställen jag varit på under min första vecka här -

2. Börja plugga.

Jag ska ju läsa på Berghs i höst och magkänslan säger att det kommer att bli riktigt bra. För första gången (förhoppningsvis) kommer jag att studera saker jag verkligen brinner för, och det ser jag fram emot.

3. Gå på många prommenader.

Ja, hallå? Det är ju så jag ska lära mig denna nya staden är tanken. Jag bor ju i ett fantastiskt läge, så jag har verkligen möjligheten att göra detta.

4. Ta del av höst-modet

Vem längtar inte lite efter höst-modet nu? Stickade tröjor och oversized knits. Halsdukar, jackor och skinn-imitationer. Jag längtar!!!

5. Ha många myskvällar

Ja, men: en kopp te hemma framför någon mysig serie. Ett gäng vänner och taco-kväll. Myskvällar är som bäst på hösten ju, så är det bara.

6. Att inreda min lägenhet.

Ja, för mig som är inrednings-expert kommer detta gå som en dans på rosor! Eller inte? Klart jag gillar inredning men jag har aldrig varit DEN som har "brunnit för inredning". Nu får jag chansen att sätta mig in i det lite mer, vilket är super-kul.

Nu är det inte massa jag har att ordna, då min lägenhet är liten. Men jag kommer visa er resultatet iaf. <3

7. Spendera tid med nya & gamla vänner.

Mina bästisar bor ju här! Äntligen bor vi i samma stad!!! Jag känner inte förövrigt så många här. Men jag känner några- vilket jag är glad för. Bland annat har precis Linnea & Lina flyttat upp hit från GBG. Och så ska det bli spännande att se vad jag får för class-mates såklart.

8. Gå på kräftskiva

Jag och mina vänner hostade ju en HELT FANTASTISK kräftskiva i sommar. Men kräftis kan det väl inte bli för mycket av? haha. Men vi har allt lite planer på att få ihop något liknande här i Sthlm, så det ser jag mycket fram emot!

9. Komma igång med träningen igen

Ja, som typ alla andra ska jag försöka komma igång med träningen igen nu till hösten. Hälsosam mat och bra rutiner gällande träning är vad jag tänker mig. Vi får se hur det går, men jag är riktigt taggad på det nu, så det ska nog gå bra.

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Åh, välkommen hit! Kul att du ska gå på Berghs, grym skola! Tror du kommer älska Stockholm <3nouw.com/isabylund
JohannaKindbom
JohannaKindbom,
Stort tack finis!! Ja, trivs redan jäättebra med både skolan och staden. <3nouw.com/johannakindbom
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Jättebra inlägg Johanna!nouw.com/amandaparkkinen
JohannaKindbom
JohannaKindbom,
tack så mycket Amanda!! <3nouw.com/johannakindbom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229