När allt känns kasst

Asssååå, min otur efter helgen har minst sagt fortsatt. Efter världens tråkigaste helg, får jag i måndags kokande vatten över hela mitt ben samt dator. Vilket slutade med en kraftig brännskada och en icke fungerande dator...💔

Jag försöker att fokusera på det positiva och helt enkelt göra det bästa av det. Men det är SVÅRT att vara 100% positiv när allt känns kasst... men jag försöker, fokusera på det positiva.

Här är några bilder från några HIGHLIGHS från de senaste dagarna, för att komma undan från det negativa lite haha.🖤Här ovan, i söndags: turistade jag lite i min egna stad. Älskar att göra det!!!! Var på Sthlms museum, som är fantastiskt fint. Tips!

Åt på Mahalo förra torsdagen med mina bästa vänner, där en av dem hade kommit hela vägen från Göteborg. Tack för at ni finns, bästa.

Även en bild från i söndags. Ingen bra söndag utan fika, hehe. <3 Btw, vems te tycker ni ser godast ut?? Det vanliga eller mjölk-fyllda? Hehehe.

Var hos frisören i tisdags och kunde äntligen slappna av lite, innan jag fick stappla mig iväg till vårdcentralen. Idag har jag suttit på biblioteket med en stationär låne-dator för att försöka plugga. Men det är inte lätt utan min egna tyvärr.. jaja. Nu ska jag snart lägga mig och sova.
KRAM BÄSTA BÄSTA NI.

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh det är så jobbigt när allt går emot en, men superbra att du försöker tänka positivt! kram<3nouw.com/tildablanksvard
idagrundelius
idagrundelius,
Fan, ibland är det tufft!! Jättebra att man låter sig vara ledsen men också försöka att inte fastna i det, super att fokusera på höjdpunkter du haft! Ser ut som du haft det mysigt, och jag hoppas ditt ben blir bra snart fina du💕nouw.com/idagrundelius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229