Mitt bästa köp - år efter år

Under 2018 gjorde jag som de flesta andra en ibland onödiga eller dåliga köp. Saker jag slutar att tycka om efter några veckor, eller saker som helt enkelt inte används! Men mitt allra bästa köp under året av 2018 var mitt första. Jag tror det var de allra första dagarna i Januari 2018 som jag insåg att jag ville ha en riktigt fin kalender under året- och beställde hem min från "Personlig Almanacka".

Såhär såg min Almanacka ut under 2018. Det är mitt allra bästa köp, framförallt då detta köpet fått ett sånt otroligt värt "pris per användning". Jag har liksom kollat i denna lilla boken kanske 3-4 gånger per dag.

Det BÄSTA med personlig almanacka är att du kan designa din egen almanacka! Visst de har även sjukt fina färdiga modeller, men jag har båda år valt att passa på att designa min egen. Förra året tog jag New Yorks skyline på framsidan/ett motiverande citat på baksidan. I år fyllde jag både framsidan och baksidan med ett inspirerande kollage av bilder och citat, samt människor som inspirerar mig. På så vis kommer jag känna mig lite mer taggad varje gång jag tar fram almanackan.

Andra finesser med almanackan:
- Man får med massa fina stickers.
- Varje uppslag i min almanacka syns ett nytt motiverande citat, så 52 inspirerande ord följer även med.
- Man kan välja storlek och modell vilket gör att du kan anpassa den till dig själv!

Jag är så glad att jag har fått chansen att samarbeta med personlig almanacka i och med detta inlägget. Och jag kan verkligen helt ärligt rekommendera: ALLA, att beställa en sådan. Den kostar såklart lite mer än en som man köper i en matbutik t.ex, men jag tycker verkligen att det är värt det. Klicka hem din egen personliga almanacka här!

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
EmilyHisengard
EmilyHisengard,
Sjukt fin och smart, har tänkt att beställa men har inte kommit så långt:) nouw.com/emilyhisengard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229