Min vecka i bilder

Hej hörni. Visste ni att jag är den personen som tar sjukt. mycket. bilder?! Jag tar kort på ALLT, haha. Därför tänkte jag nu dela med mig av några bilder som visar vad jag gjort i veckan. Hope you like!!

I Måndags lunchade jag och Olivia på Deli & Coffee där vi delade på deras fantastiska sallad. Deras sallader är gigantiska så de är faktiskt perfekta att dela på. Tipstips. Måndags-lyx eller vad säger ni?? // I Tisdags strosade jag runt i Göteborgs stad på lunch-rasten med Klara & Sanna. Vi promenerade in till stan istället för att ta bussen och kikade i lite affärer. Väldigt mysigt.


I Onsdags fotade jag outfit-bilder! Framför "Irmas Garage", hahaha... Men visst blev bilderna bra?! Såg nu att jag blev en av veckans outfit här på Nouw med den outfiten, så kul! Läs inlägget här om ni vill. // I Torsdags stod Engelska nationella prov på schemat. Efteråt gynnade jag mig en god krämig pasta till lunch samt lite shopping på Mango!

Där har ni er en liten inblick i vad jag gjort i veckan so far. Det har varit några bra och mysiga dagar, trots dåligt väder och skola om jag får säga det själv. Idag däremot ska jag ägna hela dagen åt att plugga - Har ett stort och svårt prov nästa vecka nämligen. Kulkul. HA EN BRA FREDAG till er alla!

Det var förresten någon som frågade vilka redigerings-appar jag använder till mina mobilbilder. = På inlägget du kommenterade i var det bara vanliga mobil-bilder som jag redigerat här i Nouw. Menar du däremot mina Instagram-bilder, använder jag mig av apparna VSCO-Cam, Afterlight och Instagrams redigering. Hoppas du fick svar på din fråga! <3 Kram.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229