Min Lördag i 3 ord

Min Lördag kan sammanfattas med tre ord- orden i rubriken nedan.

Jag började alltså dagen med en SOVMORGON. Jag vaknade 09.00 och låg kvar i sängen en tag innan jag gick upp. Jäätteskönt. Sedan kollade jag (som alltid) julkalendern och åt en stor jul frulle. Klockan 12.00 började jag på Milk & Honey, där jag jobbade med mina kollegor Malin & Malvina i några timmar, då vi bland annat sålde många julklappar. I "julandan" och i och med att jag lyssnat på julmusik några timmar haha, begav jag mig efter jobbet ut på stan en sväng och köpte de sista julklapparna- JÄTTESKÖNT.

Sen hoppade jag på spårvagnen hem och kollade några avsnitt av "scream queens". Jag har haft en jättebra dag! Imorgon ringer klockan 05.00 så nu är det dags att sova...

SLEEP IN. WORK. CHILL.

LÖR 29 NOV 2018

Och jag måste bara visa- kolla in denna FANTASTISKA pärl-väskan Milk & Honey precis har tagit in??? Jag dör. Jag var riktigt, riktigt nära på att köpa den men då jag (försöker!) sluta med impulsköp valde jag att vänta lite. Hur som helst tror jag inte att jag kommer sluta tänka på den hehe, så det blir nog ett köp after all.

Massa kramar!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229