MIN BAL I BILDER

Igår var ju jag på bal och jag hade SÅ JÄKLA KUL!!! Alltså på riktigt, balen kunde inte ha blivit bättre!! Är så glad över dessa tre år på gymnasiet med alla fina vänner. Här kommer några bilder!!

My look!

Först och främst!! Såhär såg jag ut. Fotade såklart några klassiska "jag ska på bal" bilder innan jag gick hemifrån. ÄLSKAR min klänning!! Den är verkligen en Johanna klänning haha. Spillde på den efter cirka fem minuter på Marstrand, men jaja, hann ta bilder innan det som tur var.

Bilder från kvällen!

När vi skålade in kvällen // Jag och Klara

Vi alla kramade om våra lärare lite.. Dem är bäst alltså! Så tog vi också en klassbild haha. Fint minne. <3

JAPP! Där har ni en bildbomb med MASSOR av bilder från min bal. Jag hade verkligen den BÄSTA BALEN jag kunde tänka mig att ha! Middagen var super-trevlig och god, vi tog massa fina bilder, dansade och ja, det var så kul att hänga med alla! Alla var så glada, fina och taggade helt enkelt - Det kan ju inte bli annat än bra! Weho.

Och så några mer av de klassiska "jag ska på bal bilderna" haha, vadåå, det är ju obligatoriskt! Idag däremot ska jag bara ta det lugnt.. Skönt och välbehövlig hehe! Hoppas att ni får en jättebra dag!! KRAM FINASTE NI!

Gillar

Kommentarer

aamandalundgrens
aamandalundgrens,
Gud vilken fin klänning och gud vad fin du är!!nouw.com/aamandalundgrens
JohannaKindbom
JohannaKindbom,
Åhhh taaack så mycket Amanda! <3nouw.com/johannakindbom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229