Köpenhamn resan sammanfattad (snapshots)

DAG 1, i Köpenhamn började vi med att (efter en svettig promenix till hotellet) checka in & lämna väskorna. Då var vi också rätt så hungriga och BRUNCH stod på schemat!!!

2 bilder från min Instagram

Vi var hungriga, på väg till Nyhavn och i full jakt på restauranger, när vi sprang på Cafe Royal! Inget ställe vi hört talas om innan, men det såg väldigt fint ut- (och exakt alla servitriserna var skit-snygga) haha. Jag & Amanda satt och pratade om att restaurangen måste haft någon slags anställnings-policy där de bara anställer väldigt snygga??? Jaja vill ni ha snygga servitriser, gå dit hahah- Förövrigt var maten väldigt god också. Gissa om det var mackor eller sallad vi köpte?

Därefter spenderade vi dagen i soliga Köpenhamn genom att strosa runt, kolla lite sevärdheter och besöka najs cafeer!

Och sjääälvklart också genom att ta fina bilder!

Kvällen avslutades på bästa sätt, med @AmandaWibergs Sticks & Sushi.

När vi ändå är inne på mat- Ni vet nog redan hur vi började dag 2? Med den godaste frullen någonsin på Apollo Bar.

Vi satt också vid kanalen med varsin flaska rose // & we bought churros!

Resan avslutade vi på ILLUM rooftop. Det blev vårt sista stopp. Solen sken och vi lyckades få den bästa platsen med utsikt över Ströget. Har en hel del bilder från ovanstående tillfällen jag tänkte visa senare, men jag ville hur som göra detta inlägget med lite mobilbilder, för att ge en överblick från hur dagarna i Köpenhamn ser ut. Vi kunde helt ärligt inte fått en bättre resa, och TACK @AmandaWibergs för allt!

Gillar

Kommentarer

aqvistemilia
aqvistemilia,
så fina bilder! älskar köpenhamn ✨nouw.com/aqvistemilia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229