DRÖMMAR och tankar om utveckling

Hej hörni! Idag tänkte jag dela med mig av några av de drömmar jag har. Även om det är viktigt att ta vara på och leva i nuet (något jag kan bli bättre på)- älskar jag att drömma! Om framtiden, om förändring och förbättring!

- För att just det här med så kallad "self-improvement" ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Då det bästa jag vet är att utvecklas. Tror inte att man behöver vara så jäkla bra från början, vad det nu kommer till, bara man jobbar på det. Ett citat som jag hört från Therese Lindgren som ofta hjälper mig är: "Hårt jobb vinner över talang, när talang inte jobbar hårt". Hon har in fact gjort en hel video om det, och den hittar ni här. Spana in den!!!

Hur som helst, här här ni fem av mina drömmar just nu:

5 Dreams

1. Jobba med det jag älskar- och vara riktigt jäkla bra på det! Jobbar alltså gärna med mode, då det är ett av mina största intressen.

2. Flytta från Sverige. Och bo utomlands. Tänk liksom att flytta till en helt ny stad- och skapa ett liv där. Att det ens är en möjlighet, att det liksom går att göra så känns orimligt samtidigt som helt fantastiskt. Det är något jag verkligen vill göra. Just nu är London och New York högst upp på önskelistan.

Har både tavlor och en snöglob som inspiration & motivation i mitt rum, hehe.

3. Jag vill bli aktieproffs! Vet att detta är långt borta nu på grund av flera orsaker. Jag har inte ekonomin (än!) för att lägga pengar på aktier, då det faktiskt är pengar man kan förlora, (samt inte bör röra på några år). Men jag ska börja med fonder istället är är faktiskt taggad! Fick hur som helst inspirationen från Isabella & Pingis böcker som jag ganska nysst läst ut! Vill ni kan jag skriva en mina bästa tips från böckerna i ett annat inlägg. <3<3

4. Jag vill få bättre självförtroende. Våga mer, ta för mig mer och tro på mig själv! Detta borde man aldrig sluta förbättra egentligen. Om man inte känner att man är på TOPP då hahah.

5. Och okej, i och med bloggen då! Jag vill självklart utveckla mina sociala medier. Både Instagram & Blöggen. Till IG vill jag framförallt utveckla bilderna, genom att posta mer unikt och inspirerande material. Och gällande bloggen vill jag sammanfattat göra den mer kreativ, personlig och unik!

Någon av er som har någon dröm att dela med er av kanske? Eller nåt som ni instämmer i? KRAMAR FRÅN DAGDRÖMMAREN hihi <3

Gillar

Kommentarer

prissberg
prissberg,
Det låter som roliga mål och drömmar 😃nouw.com/prissberg
JohannaKindbom
JohannaKindbom,
visst låter det kul 😃nouw.com/johannakindbom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229