De första dagarna i Stockholm

Jag har bara varit i Stockholm, min nya stad & hem - I några dagar, men har haft några ganska fullspäckade dagar här.
Så be prepared inför en massa bilder från mina första dagar här:

Såhär såg det ut när jag och min familj tog bilen till Stockholm.
Med en fullpackad bil, roadtrip-snacks och mina gosse-djur med mig. Vi varvade mellan musik, podcasts, tystnad och snack.

De två dagarna jag & min familj spenderade här i Stockholm - Gick ut på att packa upp en hel del. Bära in möbler och många påsar med kläder. Vi skrev på hos mäklaren, fick nycklarna och har kollat runt i lägengets-byggnaden lite.

Första natten sov vi på Clarion - Innan vi fick nycklar :

Vilket betyder = HOTELLFRUKOST! Finns det något bättre?

Utöver all packning osv, spenderade vi även givetvis tid på att "upptäcka staden". Vi promenerade runt mycket, och åt lunch på både Jureskogs samt Bröd & Salt. 2 restauranger som känns lite klassiska Sthlms-ställen tycker jag. (De finns ju inte i GBG vad jag vet). Här ovan ser ni även en gaaalet god middag vi åt på hotellet Miss Clara. Vi satt på deras uteservering medan regnet ÖSTE ner. Förövrigt har det varit väldigt fint väder här! <3

Efter att min familj hade åkt hem </3, vilket såklart kändes jätte-sorligt men även spännande..
... Blev min första middag ett paket nudlar haha.

Efter att ha sovit min första natt själv i lägenheten - Träffade jag @linneacasandra dagen efter. Jag promenerade till hennes lägenhet för att spana in den. (Hon bor såsåså fint). Sen åt vi frukost tillsammans på Greasy Spoon.

Linneas mat. Jag kallade den för "bra för håret mackan", hehe.
Lax & Avokado är faktiskt två av de bästa sakerna du kan käka för hårets skull!

(Min mat)

Och så delade vi på ett BANANBRÖD. Det är helt ärligt typ det absolut godaste jag vet.

Sen gick vi på stan lite innan ett kaffe-stopp på Haymarkets restaurang "Gretas". Helt rosa där-inne, med parisiska vibbar!!!
RECOMMEND RECOMMEND.

Senare på kvällen kom Alma & Emelie hem till mig för en tacos-myskväll. Jag har inget riktigt matbord än, så vi ställde en flyttlåda vid fönstret. Funkade ju bra!

Sen kollade vi ett avsnitt Love Island (Sverige) och käkade Ben & Jerry. <3 Jag kan dock knappt kolla på det programmet efter att jag såg UK:s version. Sveriges program är så jäkla torrt och B om jag får säga det själv haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229