Header

Började dagen med att träffa min sjukgymnast, sen bar de hem till min lärare med klassen för fika & lite lekar, vilket var supertrevligt!
Avslutade kvällen med några timmars jobb!

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Vilken underbar dag de har varit idag, började med en välförtjänt sovmorgon till 11.30, sen packade jag mina saker & drog iväg till Ängelholm för att hämta upp underbara Felicia, för att senare dra vidare till stranden. Kan ju dock säga att jag lyckas få enormt mycket bränna idag, vilket inte är helt fel. Badade även för första gången i havet idag, så himla skönt var de!
Passade perfekt när man är ledig från skolan & de va så varmt & fint väder☀️!

Hoppas ni också haft en bra dag!

Likes

Comments

Har verkligen varit en underbar dag med massa sol & bad. Fick även ätit mina första jordgubbar detta året & dessutom svenska, kan inte bli bättre! Kan ju även säga att jag nästa har sommarlov nu, eftersom vi inte har mer i skolan nu, endast fick med lärare på onsdag sen är de slut.

Ha en underbar kväll!

Likes

Comments

Idag firade jag & Sara att de är endast en vecka kvar av andra året på gymnasiet med en pizza & kebabtallrik, riktigt gott! Ser framemot sommarlovet nu, som till största delen kommer bestå av jobb, men de är ju inte heller helt fel.
Ha de bra!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag fick jag lite extra sovmorgon, så himla skönt är de! Sitter just nu på bussen till skolan, händer inte så mycket där för tillfället eftersom det är slutet på terminen, så blir en del betygssnack. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Känner mig riktigt händig, efter mycket slit & byggande nu ikväll så är äntligen min lilla byrå färdig! Blev riktigt nöjd, dock väntar ommöblering i garderoben inom snar framtid, så jag kan få plats med alla mina kläder.

Blev dock ingen bra bild, men ville bara visa att den verkligen blev hel efter att jag gjort allt själv! 😂

Likes

Comments