Header

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin & bra jul!

Likes

Comments

Igår införskaffade jag mig ett par nya fransar från Sweed Lashes, riktigt fina är dom men får se sen hur dom ser ut på. Idag händer inte så mycket ska ta på lite brun utan sol och städa mitt rum samt bädda rent i sängen. sen får man se vad kvällen har att erbjuda.

Här är iallafall en bild på fransarna

Likes

Comments

Fick hem lite nytt hår idag, riktigt nöjd faktiskt. Så vad tyck?

Nu kan jag känna mig lite extra fräsch & snygg (tycker själv att jag passar bättre i långt hår)

Likes

Comments

Hej hej!

Det gick hur bra som helst hos läkaren idag, vi pratade lite osv sen vägde & mätte vi mig samt tog plus & blodtryck. Fick även utskrivet typ som en sömntablett eller ja de är en tablett med endast sovhormon i för de ska hjälpa mig att kunna sova, så får se om de hjälper. Skulle detta inte hjälpa va de prat på tyngdtäcke (kedjetäcke) så nu hoppas jag på att jag kommer kunna sova om nätterna lite bättre än vad jag gör nu!

Blev även en mysig liten fika med mamma på stan efter besöket hos läkaren, jätte trevligt faktiskt!

Likes

Comments

Hej hej!

Blir bara ett snabbt inlägg idag för är sjukt trött & känner inte alls för att vara vaken länge till. Har inte hänt speciellt mycket idag mer än vi har bakat lite julgodis här hemma & haft de mysigt! Ska till läkaren imorgon får väll se hur de går där.

Natti

Likes

Comments

Hej hej hallå!

Efter en lång paus ifrån denna bloggen är jag nu tillbaka på nytt och jag lär stanna också! Tycker helt ärligt att denna bloggportal är så mycket enklare än alla andra och så sjukt smidig, kommer alltid tillbaka hit så har bestämt mig för att stanna! Hoppas att ni kommer hänga med mig!

Likes

Comments

​Hej!

Efter två månader ungefär är jag tillbaka igen, känner inte att det direkt går speciellt bra för mig just nu men men sånt är livet. Har hunnit börja gymnasiet eller aa IM och massa annat sen sist, det bara rullar på. Till helgen blir det att sitta på ett tåg i 3h 30min ungefär ner till min absoluta favorit stad Helsingborg. Har jag tur kanske jag ska gå gymnasiet där nere nästa år, hoppas verkligen på det bästa annars är det ''bara'' att vänta tre år innan jag kan flytta ner men det löser sig det gör det alltid. Idag händer det inte speciellt mycket ska kolla min mail och lite annat sånt för det gör jag typ aldrig för det är inte direkt något jag lägger ner tid på tyvärr haha. 

Likes

Comments

Ganska skönt att avsluta denna helgen med solning på balkongen. Igår var jag & Hanna & kollade på lilla Frans så sjukligt snygg..

Likes

Comments