Förra veckan var jag och Maja på en liten tripp till London. Resan började med flygförsening på 8 timmar, men vi behöll det goda humöret ändå. Dagarna i London spenderades mest i Hydepark som jag blev helt förälskad i. Vi strosade runt på gator och torg och njöt av de fina vädret och den underbara staden. En del shopping han vi med också, men framförallt tog vi vara på tiden tillsammans. Idag flyttade Maja till Grekland och om några veckor flyttar ju jag till Turkiet. Så denna resa kommer jag leva på 6månader framåt nu, tills jag får träffa min kära vän igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte visa er hur min arbetsplats och boende kommer se ut!
Jag ska arbeta på hotellet TUI Family Life Pascha Bay som ligger i utkanten av Alanya. Det är ett relativt stort all inklusive hotell som ligger precis bredvid havet. Jag vet inte så mycket om mina arbetsuppgifter ännu, kommer som sagt vara i bamseklubben vilket är några timmar varje dag, men det är mer arbete än så, kvälls shower för hela familjen, bamsedisco mm. Åh det ska bli så kul!!😄

Mitt boende heter Sunset Beach Residence VIP och är en form av lägenhets hotell, det ligger uppe på berget och det är gång avstånd till arbetsplatsen vilket känns skönt! Det är inte kart ännu om man får en egen lägenhet eller om vi kommer dela, men oavsett så får man ett eget sovrum. Det gör mig inget att behöva dela lägenhet, tycker bara de är kul med sällskap. Boendet har egen pool, grillplats och gym och om någon vill komma och hälsa på mig får den bo hos mig!

Likes

Comments

Hej igen! Äntligen är alla dokumenten till mitt arbetsvisum iväg skickade och nu är det "bara" att invänta att det ska bli klart. Det är dock en väldig lång process som kan ta upp till 8 veckor. Först ska dokumenten skickas till Turkiet sedan måste jag åka upp med dem till Turkiska ambassaden i Stockholm och sedan åka tillbaka och hämta visumet när det är klart. Hoppas hoppas de går fort, för jag vill åka nu. Det är en del som behövs fixas innan det är dags att åka, kan checka av arbetsskor från listan. Det blev ett par sköna, snygga mörkblåa NIKE.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg.
Jag heter Johanna och är 19 år gammal. Anledningen till att jag startat denna blogg kommer lite kort fattat här.

I mars i år såg jag en annons på Facebook där resebolaget TUI sökte personal till sina barnklubbar på olika destinationer, jag sökte jobbet lite på som en ploj grej och en vecka senare var jag på väg till Stockholm för en rekryterings dag, jag hade blivit antagen! Det var en spännande dag med många olika aktiviteter som avslutades med en personlig intervju. Jag var nöjd med min insats men hade inga höga förhoppningar vi var 12 personer där och vi hade ingen aning om hur många som skulle anställas. Tror de eller ej men jag fick jobbet och även min kära vän Maja. Och på den vägen är det, om ca 1 månad flyttar jag till Turkiet och ska arbeta med barn i åldrarna 3-5 i bamseklubb fram till november i år! Här kommer ni få följa mitt äventyr, mitt kommande liv i Turkiet.

Likes

Comments