Signe 1 år

Idag fyller hon ett år, vår underbara lilla Signe. Igår morse var jag på jobbet en sväng och hämtade en bok, och då slog det mig att vid exakt samma tidpunkt för ett år sedan så åkte vi in. Sen åkte vi därifrån några dagar senare med Signe.

Vilket fantastiskt år. Herregud vad vi älskar denna lilla människa. Det är så påtagligt när en liten människa växer och utvecklas så mycket på ett år och man får sitta på första parkett och betrakta. Man blir så medveten om tiden. Att den går fort men ändå långsamt. Jag har fått en annan tidsuppfattning sedan Signe kom. Tänk att det liksom kan hända så mycket i en liten bebis liv på ett år. Medan man som vuxen människa mest går omkring i samma hjulspår under samma tid.

Fast å andra sidan, så mycket som hänt med mig under detta år. Från kvinna till mamma. Från flickvän till mamma till hans barn.

Hur som helst. Vi är tacksamma varje dag för att det blev just Signe som kom till oss. Hon är den underbaraste människan vi vet. Älskad av så många, redan. Och så liten men ändå så himla stor. Går omkring och utforskar, lär sig och tar in. Det är fantastiskt att få se henne växa upp och idag har vi nått första milstolpen - hennes ettårsdag.

Älskade Rut Signe Jung Ah! Kärleken till dig är oändlig. Nu är vi nyfikna på vad ditt andra år i livet ska ge oss!

Gillar

Kommentarer