"Kod för att importera min blogg till Nouw: 3627302905"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Snygga och bekväma plagg, som mer än gärna skulle få flytta hem till mig! Vill framförallt ha en sån där mys-dress, perfekt att gå runt i hemma, den sen så mysig ut! :}
 

Likes

Comments

Badbomber - Lush / Schampookaka - Lush / Scarf - H&M / Skärp - Tessie / Skor - Din sko / Blus - Tessie / Concealer - Åhléns city (MAC) ?
 

Likes

Comments

Supergod frukost med te från Pukka och en skål med fil och en jättegod granola från Renée Voltaire (tips) toppad med kokos och gojibär! ?
 

Likes

Comments

Nu är denna fina koftan från odd molly äntligen min ? ? Köpte den nu i början av sommaren, men jag har ju inte varit så himla bra på att blogga, så det är väl bättre sent än aldrig att jag lägger upp det nu. Jag är i alla fall hur nöjd som helst med den och jag har velat ha en sån här kofta så himla länge.
 
 

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det två hela år sen jag och min fina pojkvän Liam blev tillsammans, det firade vi med att kolla på bio och äta på restsurang m.m, det har varit en jättebra dag och vi har haft det jättebra! Älskar honom så himla mycket! 

Likes

Comments

Mina gamla converse var jätteslitna och smutsiga, så nu har jag införskaffat ett par nya! Man är alltid lika nöjd med ett par nya converse och jag bara älskar dom! Har haft ett par likadana fast höga också innan. Men jag föredrar de låga. Jag kommer nog leva i de här skorna resten av sommaren och hösten. Jag tycker det var ett riktigt bra köp. De finns typ överallt att köpa. Men jag hittade i alla fall mina på spartoo.se. 
 

Likes

Comments

Gillar verkligen Lindahls kvarg, testade de här smakerna och jag tror den med persika och passion är ganska ny, det fanns även flera adra smaker som jag inte sett innan. Men jag är inte säker på om de är nya eller inte. Hallon har jag i alla fall sett innan så den har ju funnits ganska länge. Men de är i alla fall jättegoda och jag tipsar er verkligen om dessa. Perfekta till frukost eller som mellanmål och dessutom innehåller de inget tillsatt socker!
 
 

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag precis genomfört en av mina tre veckor på sommarjobbet. Om ni inte vet  så jobbar jag på ett sommarcafé och under den här veckan har jag målat möbler, skyltar ooch fixat iordnimg alllt för att vi nästa vecka ska öppna caféet och börja sälja. Ska bli skönt att inte behöva måla något mer, men jag vet inte hur stressigt det kommer bli med själva caféet. Men jag hoppas i alla fall att det kommer bli bra.

Har inte hunnit blogga så mycket under veckan eftersom jag somsagt har jobbat och jag hinner inte göra så mycket annat under dagarna eftersom vi slutar rätt sent. Men igår slutade jag i alla fall lite tidigare, så då passade jag på att åka in och gymma. Har fryst mitt gymkort under juli månad så det är några få dagar kvar att träna. Vi kommer att köra igång med försäsongsträning för innebandy till veckan och då kommer vi vara ute och springa. Så får väl satsa lite mer på konditionsträning och löpningen nu! 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mina favortiserier som jag kollar på just nu! Någon av dessa som ni också ser på? Vad tycker ni om dem? :}
 
Pretty little liars / Orange is the new black / The walking dead / Gossip girl / The returned / Breaking bad
 

Likes

Comments