Header

Va super lugnt på jobbet idag, stod mest och tjötade med Robin och Wilma så det va rätt kul. Hade knappt några kunder heller så jag kunde stänga lite tidigare.

Nu har jag kommit hem, har precis duschat och lagt mig i sängen och ska äntligen titta på det nya avsnittet av game of thrones.

Sovgotttt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jobbade 10h igår och känner mig helt utsliten idag, så ska jag verkligen jobba idag igen ... Har stängning så jag slutar klockan halv 10. Vill verkligen bara hem och sova men jag är väll illa tvungen att samla krafter och hålla mig vaken.

Kommer somna direkt när jag kommer hem och resten av veckan blir det extremt mycket plugg

Likes

CommentsHITTADE EN VERKLIGEN JÄTTE FIN KRÖNIKA SOM EN TJEJ SKRIVIT HÄR PÅ NOUW, KÄNDE ATT DEN VAR SUPER VÄRD ATT DELA HÄR PÅ MIN BLOGG. FINT BUDSKAP, LITE TRIST MEN SÄKERT AV NYTTA FÖR MÅNGA.

Man är där igen, fast man svurit på att aldrig någonsin gå tillbaka till det som än gång varit orsaken till alla tårar. Man sviker sig själv för att följa sitt hjärta istället för den hårda och smärtsamma sanningen som man vet att man går sönder av. Man väljer ändå att trycka undan den för att istället kunna hålla det lilla hoppet man har kvar vid liv.

Sanningen, det faktum som man så många gånger fått uppmålat framför sig. Verkligheten som man trots hur tydligt och klart den än lyser, inte väljer att vakna upp till för att man vet att man kommer att gå sönder

"Varför gör du så igen? När du vet att du kan bli sårad".

Och man väljer att prata bort det, skratta bort det eller försvara sig med något som kan tänkas vara ett "han kanske är annorlunda nu" för att man vet att man inte vill höra mer. För att slippa spekulera i ett svar till den jobbiga frågan, som man vet att man ändå inte kan hitta. När man låter känslorna ta över för att man så gärna vill att det ska vara annorlunda denna gång, för att man så gärna vill att allt ska bli bra.

Man är återigen där och lägger sin lycka i hans händer, för att man tror att det ska fungera denna gång. Även fast magkänslan säger att man inte borde och även fast man vet att det finns en risk. Man tar dumma beslut, och av egen kännedom så tar man just dumma beslut för tillfällig lycka. "Men han gör mig ju så lycklig".

Man öppnar upp sig och ger honom all makt. Mitt hjärta är ditt att förstöra.

Det är så viktigt att komma ihåg att man är värd så himla mycket mer. Att hur svårt det än är, så får man aldrig aldrig klandra sig själv för något som inte är sitt egna fel.
Man gjorde inget fel, man gjorde snarare allting rätt. Och i slutändan tror jag att det handlar om att se allting som en lärdom.
Text skriven av: @VENDELAKARIN

Likes

Comments

Idag står det jobb på schemat så dagen tillbringas nog bakom kassan på vattenpalatset. Vaknade precis av ett sms från mamma att det finns nybakade frallor i köket så nu ska jag springa ner och få i mig lite frukost innan jag måste dra. Fan va jag bara vill ligga kvar under mitt varma täcke :((

Hoppas alla får en trevlig dag trots de kassa vädret

Likes

Comments

Varför föddes jag i Sverige och inte typ i Miami. Seriöst det är så orättvist. Tänk å bara vakna upp varje morgon till strålande sol, värme, sandstränder och på samma gång ballaste staden och nattlivet. Man blir ju deprimerad. Här sitter jag i ett ruckel ute på landet, 5 grader å ingen jävla sol här inte.

Har så mycket ångest känslor idag, vet inte riktigt varför men känner mig otroligt stressad över allt. Måste plugga jätte jätte mycket denna veckan och ta tag i mitt liv allmänt typ. Seriöst jag fyller 18 om några dagar och jag känner mig som 13...


hahahah seriöst kan vi bara jämföra detta... Bästa lerum <33 Nä jag ska faktiskt inte klaga jag gillar Lerum jätte mycket, det är supertrevligt och mysigt här. Men man kan ju alltid drömma.

Likes

Comments

Nu sitter jag på mitt sista engelska prov för dagen har alltså redan haft 2 engelska nationella idag! Känner mig helt trött i huvet men nu är det den enklaste delen kvar bara "muntligt.

Sen ska jag hem och vila är så himla trött.

Likes

Comments

Blev en heldag ute vid rådjursvikem och sedan volleyboll i parken. En helt underbar dag verkligen ute i solen omringad av dem bästa människorna. Behöver fler sånna här dagar och kvällar, nu känner man verkligen att sommaren snart är här!

Likes

Comments


Hur många har inte tänkt tanken att om jag bara om hade dem där kläderna, träffar kärleken eller vinner de där pengarna så blir jag lycklig. Som om lyckan fanns utanför oss.
Det är så lätt att tro att vi behöver en annan människas bekräftelse för att vi ska känna att vi duger. Att veta att någon där ute älskar mig för att man ska kunna älska sig själv. Man är fast i tanken att man inte kan vara fullkomligt lycklig på egen hand. Men där har man fel man måste bli medveten om att man redan bär på allt detta. Att tro att alla yttre saker kan ge dig den lycka du strävar efter år fel

TA ANSVAR FÖR DIN EGEN LYCKA
relationer går ofta fel för att man lägger all lycka i någon annans händer.
När du älskar och respekterar dig själv så kommer andra människor att älska och respektera dig tillbaka. Din yttre värld är bara en spegling av din inre värld och din syn på dig själv.
Likaså så är det med det du ser i din omgivning. Allt det vackra och fina du ser i andra människor är bara en spegling av allt det vackra och fina du själv bär inuti dig. Våga älska dig själv.


Hahaha.. hoppas någon sorgsen själ uppskattar mig å mina töntigheter

Likes

Comments

Min dag o korta drag bestod av en tråkig skoldag och sedan en underbar eftermiddag med Robyn och Moa <33 först badade vi vid båt bryggan.. eller Aa bara jag, dem andra va för fega. Sedan drog vi hem till Robyn och red ut med hästarna. Och sen drog vi till Båtbryggan igen och då badade faktiskt alla tre. Var inte så kallt som jag trodde men inte precis jätte skönt haha.

Nu ligger jag i sängen och har precis kollat klart det nya game of thrones avsnittet och snart ska jag sova.

Likes

Comments