Header

Jag är verkligen inte som ska vara, inte på långa vägar. Mitt huvud är helt brutalt tokig och jag har dagligen ett krig med mig själv. Har många synliga krigs sår om man bara tittar tillräckligt noga. Dagligen så kämpar man, känns det som iaf. Så många gånger man har tänkt att bara ge upp. liksom alla misstag med killar, sprit och svek. Dum som man är så får man ju göra om misstagen en sju-åtta gånger för att vara säker på att det är fel och att jag lär mig. Samtidigt har det varit något inom mig som har sagt att "snälla, försök ännu en gång. Det har varit värre och du lever ju fortfarande" 

Men samtidigt hjälper det egentligen inte att säga att det har varit värre och att det har blivit bättre, det här fick jag insikt om som senast igår,  För det blir inte bättre förrän allt slutar och du kan ärligt säga "I made it". Att kunna ärligt säga att allt är helt awsome. Det svåra här blir att inte förlora hoppet om en bättre morgondag. 

​one two three drink, one two three drink. Throw 'em back 'til I lose count

I gonna swing from the Chandelier, from the Chandelier. I gonna live like tomorrow doesn't exist, like it doesn't exist. I'm gonna fly like a bird through the night, feel my tears as they dry. 

​I'm gonna swing from the Chandelier, from the Chandelier. 

men jag vet att jag måste ändra på mig och det är illa kvickt. Bara liksom skita i de som vill mig illa. Visst har man gjort en massa fel, och jag kommer göra en massa mer fel, men livet kommer inte med instruktioner. Varför lägga energi på att gå och grubbla på vad fan som gick fel? eller vad jag gjorde för fel?

Ibland så tror jag att det flesta människorna behöver någon som bara säger "men lilla du, du vet att det är så här de ser ut...." och så förklarar denne någon hur det egentligen ligger till. Du blir så lätt blind och inser inte själv vad i helvete vad du sysslar med. Den enda som kan ändra din livsstil och beteende är bara du. Absolut ingen annan. Ibland så behöver vi bara någon som stöttar en och får en att tänka till. Någon som ger dig motivation. Tyvärr så finns det inte så många sånna personer kvar i dagens sjuka samhälle. Men de som finns ska man vara mycket rädd om. 


​hearts on fire, leave it all behind you. Darkest night, let the lighting guide you. Its time to step outside. 

https://www.youtube.com/watch?v=WjezS-qMNow

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 tjenare! 

 då sitter man och väntar tills klockan ska slå prick så man kan få lite frukost. På dagens schema är det Körning med Axel, Ridteori med Bengt, Biologi med tråkiga Karin och Engelska med Jessica. Så förhoppningsvis så överlever man dagen!  Så måste kila nu, puss och hej! :) 

Likes

Comments

Tänkte när det börjar närma sig Halloween. En skit bra låt av läskiga Marilyn Manson ;) Likes

Comments

Att vara 43 mil hemifrån kanske är allas 16 åringars dröm, eller marddröm. Men hur är livet här då? 

Tja, vart ska man börja? Tyckte att en av fritidsledarna gjorde en ganska så briljant jämförelse när man mådde lite sådär. Det va något i stil med " På en vanlig skola, utan internat, så är det en skola där du bara pluggar. Går till klassrum till klassrum och kanske gör någon utflykt till stan om du har tur. Vissa tycker om det. Men på Bollerup så ska du utöver plugga och vara aktiv på lektionerna, på svenskan såväl som på körningen eller hos korna, kunna ta hand om dig själv. Sova ordentligt, komma ihåg att äta, städa, tvätta och hålla koll på dig själv. Hålla koll på tvätten, vart du har alla kläder och komma i tid till  lektionen. Och som inte de här vore nog så skall du dessutom kunna nätverka rent socialt på en helt ny nivå. Från att veta allas bakgrund och till att känna stan så ska du hitta på både skolan och kunna knyta nya kontakter. Plus förstå dig på den här skånskan. Klart som fan att det blir jobbigt och klart att det krävs lite inkörningstid. Du ska veta att du inte är den första som känner såhär. Det är en stor omställning" 

 Liksom, de är inte så konstigt. Men allt är frihet under ansvar. Jag känner det verkligen, efter åtta veckor här nere, att jag har mer frihet. Jag får själv bestämma vad jag vill ha, såklart som fan att man köper lite choklad när man är och veckohandlar liksom. Men sedan så mognar man verkligen. Det går inte att leka längre, ska du flytta som jag gör nu så måste du orginisera upp det. Det går helt enkelt inte att lita på att päronen ska servera allt på silverfat. Du måste ta tag i saker själv. 

För vissa kan de vara ett rent helvete, Det är några i klassen som faktiskt har hoppat av för att de helt enkelt inte orkade med det. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt "vad fan har jag gett mig in på" men det som har hållit kvar mig är att jag har vetat att det inte kommer bli bättre om/när jag flyttar hem igen. tyvärr. Jag kommer bara att ångra mig. 

Men vad fick mig att flytta ner från första början då? Först och främst är det faktiskt så att jag helt enkelt inte trivdes hemma i thn. Liksom, det var inte där jag skulle vara. Ja kände de att jag behövde en omstart, komma bort från allt där uppe. haha "uppe i norr" ^^ Även fast jag många gånger har bara känt för att ge upp så tar jag mig i kragen och tänker efter, Visst, livet är tufft nu men allt blir bra i slutet ändå. och är det inte bra nu, så det inte slutet helt enkelt. 

Nu när man tänker efter så är det ändå sjukt många vänner man har skaffat sig. Några är närmare, några är mindre. Liksom, Robin och Lucas. Larsen och Grönlund. kajsi och Lantiz och Pinnen. Helt sjukt. 

Fast iofs, Världen är en sådan sjukt fucked-up plats. Precis allt kan hända. Det bästa är ju att du inte vet, när, hur eller varför. Du vet bara att precis vad som helst kan hända. Är inte bara de ganska så fantastiskt?  


Likes

Comments

hejsan hejsan! 

sedär ja, nu börjar de likna något. Nu är väl drygt halva rummet tömt. Är trött som fan och jag börjar fatta varför man har flytthjälp. Man blir inte så effektiv när man arbetar ensam.. Men den enda stora saken som är kvar är fotöljen från IKEA. Väger skita mycket så de blir att tvinga hit Sanna som får hjälpa mig att baxa ner den till Äpplet. Ska allt lägga upp bilder så fort det nya rummet blir möblerat. Men har sagt i alla fall att imorgon blir de att ta de sista kläderna sedan så är det all elektrionik. Typ datorn och högtalarna.Sen är de mesta mer små saker. Samt att jag åtminstone ska ha dammsugit golvet (har hittat en 5-6 dammråttor ^^ ) o så blir det att ringa vaktmästaren så jag får hjälp att sätta upp mina två tavlor. 

Får se till att måla lite nyare tavlor. Måste bra få tag på lite nya penslar så löser de sig nog :) 

Mattan iaf får jag ta o släpa till  Äpplet innan jag ger upp för kvällen. 

Puss och kram!  


Likes

Comments

Hejsan!
Puh, Gud vad stressad man är! Så sjukt mycket att göra. Ska ju flytta till ett annat boende under helgen nu, så har en hel hög tvätt att ta hand om. Tja, du ser ju själv hur de ser ut..

Men vad har hänt idag då? Jo, missat ett möte och sket i att låna böcker i Tomelilla. Jag oh Emma stack o handla istället ^^

Men kvällen består väl av att få hit någon kotte att göra mig sällskap här i detta jäkla stora hus och få över dem där förbannade kläderna, såklart ska ni få bilder på de nya rummet så fort de blir möblerat! :)

Puss o kram!


Likes

Comments

De här med att vara ute i endast iförd tjocktröja i mitten av oktober i lite lätt, svinkallt, duggregn kanske inte va den bästa ide man haft.

Brukar inte va så känslig när det gäller de men ryggen spökar, huvudet värker och orken är helt total borta. Känner mig så väl iaf att jag vet att de behövs bara några timmars extra sömn och lite värktabletter så är man genast piggare. Känner att de är bättre att va hemma än att sitta på lektionerna ofokuserad och allmänt eländig.

Att komma upp ur sängen i morse va en svår uppgift. Hela kroppen värkte och motivationen helt borta. Men ändå så är man tvungen att palla sig bort till ett matte prov som, helt föutspått, gick totalt åt skogen. De är inte lätt att hålla både tålamodet och koncentrationen vid två timmars algebra räkning. Till sist blir du fruktansvärt förbannad.

Men nu blir de lite te o nån macka. Sedan någon timma sömn, vi kan börja där.

Puss o hej!

Likes

Comments

Det är så märkligt hur du fort du kan hitta din motivation igen. Liksom att fixa bloggheadern tog inte alls lång tid men lika förbannat så har man inte fått tummen ur arslet.

men får väl börja om på nytt. Till att börja med så är jag ingen vara man annonserar ut, vet knappt själv vem man är eller vad. Men kan iaf berätta att man är, idiotisk nog, och flyttar 43 mil hemifrån. Yup, du läste rätt. Kanske inte de alla gör, men de är bara som dig som läsare att inse de. Jag är verkligen inte som någon annan. Jag pluggar på Bollerups Naturbruksgymnasium på NB programmet, profil häst och samhällsvetenskap. 

Är en udda och unik lanttjej. Men de är väl de man gillar med sig själv, att man är så oförutsägbar och jag bokstavligttalat slutar inte förvåna mig själv! Alla galenskaper och rejäla missar man gör så de inte är klokt. Men de hela handlar väl om att ta en dag i taget och hitta någon som är lika fucked-up som sig själv! ^^ 

godnatt och kram 


(ph: precis utanför ytterdörren varje kväll) 

Likes

Comments

Matten blir bara fel, precis hela tiden. Inget internet (ok, tjata till mig från morsan) och ingen dator. Plus att en viss person driver mig till vansinne. Herre, hur är det med er då?

Vad har man gjort idag då? Precis ingenting. Eller tja, plockat tvätt, sorterat, diskat, lagat mat och pluggat. Men inte allt, måste ju ha nåt att göra imorrn också ;)

Men vad händer nudå? Tja, blir att se Evan den allsmäktige på TV3 och vara lite social över nätet. Fryser dock röven av mig.

Som avslut måste jag bara säga de att uppdateringen inte blir världsbäst för att man inte har så mkt internet. Men puss och hej, din pungkula.
Likes

Comments

Tjänare! Mitt namn är Daniel Rickadsson!

Då sitter man här och pluggar så som jag vill. Kakor, monster, sittande i soffan och glor på family Guy med algebra. Emma knäcker hela sin kropp och jag försöker se i mörkret. Går ju så där. Dagens bästa va att vi fick bra betyg av Gunnar med städningen! :D

Skriver mer sen!
Likes

Comments