Bloggen blir till en samlingsplats, vad menas med detta?

Många dagar, veckor och månader har gått sedan jag publicerade något här, jag nådde nog helt en punkt där jag ansåg att jag ej vill skriva vad jag åt till frukost eller vad jag läst för ämnen i skolan. För helt ärligt, vem bryr sig?. Men efter all denna tid insåg jag att denna blogg helt enkelt får bli en samlingsplats. En samlingplats för alla mina djupa vardagsfunderingar som dyker upp ibland, och en samlingsplats för de reportage jag deltar i lite då och då.

Så för att fylla i med vad ni kanske missat under de senaste månaderna, så sammanfattar jag det här.

Den 6 oktober publicerades en 5 minuters lång video svt's hemsida, delar av denna video gick även på nyheterna. Här delade jag med mig kring min skolgång, och valde (även fast jag hatar att vara med på videos) att dela med mig kring detta via SVT. Stor eloge till de reportrar som var här, för att de faktiskt valde att gå lite djupare och faktiskt föra fram "den lite mörkare sidan". Klicka på bilden för att komma till videon.

Jag har även hunnit medverka i två reportage i tidningarna vi har här i Östersund, både LT och ÖP. Dock är dessa två inlägg ingenting emot SVT's insats, det var verkligen storslaget! Utanför detta har jag också hunnit med en del föreläsningar, och nu under 2016 siktar jag mot ännu fler! Nästa inbokade föreläsning går av stapeln den 14 mars, denna gång för vuxna involverade i fackförbundet Handels. 

Klicka här för att komma till Länstidningens artikel!

Klicka här för att komma till Östersundspostens artikel!


Gillar

Kommentarer