Header

Jag visade aldrig några bilder här på bloggen när jag var i Kanada, men tänkte att jag kunde visa er några nu, tänkte att jag börjar med ett idag :)

Det här var utsikten man hade över Kamloops sommar tid från campus området:)

Så här såg det ut vintertid ner mot Down town Kamloops :)

Det här stället heter Sun Peaks, och ja precis som det låter så är det en skidort i närheten av där jag bodde. :)

När jag inte var i skolan eller pluggade hemma så passade jag gärna på att åka till just Sun Peaks för lite skidåkning. :)

Jag en härlig dag i backen, pappan i värdfamiljen visste var det fanns bra off pist på den här bilden var vi på väg dit. :)

Även denna bild är från när vi var på vägen mot off pist åkningen. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sedan sist!

Vad har hänt sedan jag skrev sist då? Jo jag är klar med mina studier :). I stort sett hela vårterminen gick till att skriva C-uppsats. När den väl var klar och inlämnad fick jag en projektanställning på ett kommunalt bostadsföretag en timmes resväg bort :). Innan jag började hann jag dock ha lite ledigt med min kille så vi hann med att fira midsommar i Rättvik, gå på Bruce Springsteen i Göteborg bland annat.

förutom att jobba har jag hunnit med att åka med min kille till olika badstränder bland annat till ett ställe som heter Wiks slott, där får man bada i sötvatten antingen från en badstrand med alla småbarnsfamiljer eller från en brygga en bit från stranden med hopptorn. Vi har även varit en vända till Gräsö och där får man bada i havet antingen från stranden eller från klipporna :).

Var det någon av er som lyckades få biljett till Beyonces konsert på Friends arena? Jag och några kompisar lyckades fixa biljetter så vi var några av de 50,000 som fick njuta av hennes fantastiska sång och koreografier :). Hon var så grymt bra!


Likes

Comments