Header

 Oj nu var det verkligen längesedan jag var aktiv här. 

Som ni förstår så är jag hemma i Sverige igen. 
Man kan summera mitt utbytes år som ett väldigt intressant och lärorikt år. Jag fick vänja mig med att vara utan min familj och klara alla situationer själv, visst man kunde få bra hjälp och stöd från skolan om det behövdes. Samt att studierna där borta var väldigt intressanta och och roliga plus att man fick sig en stor utmaning när allt skedde på ett språk man inte talar som modersmål. 

Tack vare mitt utbytesår är min engelska mycket mycket bättre än innan jag åkte. I en av kurserna jag läst nu i höst fanns det en utbytesstudent  som frågade om jag också var utbytesstudent och från ett engelskspråkigt land, den frågan har jag aldrig fått innan :p

Hu ser mitt liv ut nu då?
Jo jag bor i min hemstad igen vilket jag inte gjorde när jag åkte till Kanada, jag har en egen lägenhet som jag håller på att inreda efter min egen stil och smak för fullt. Lägenheten är inte speciellt stor men den passar utmärkt för mig. 

Innan jag åkte bodde jag i Gävle men på grund av olika omständigheter, så valde jag att flytta tillbaka till min hemstad. Visst jag får pendla nu till alla föreläsningar och så vidare men det gör jag så gärna. 

Under sommaren träffade jag även en fantastik och underbar kille som jag gärna helst spenderar min lediga tid med, man kan lugnt säga att jag är kär på riktigt. =)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments