Detta är något jag försöker tänka på, när jag vaknar på morgonen

ONSDAG, mitten av veckan. Vilket innebär endast två dagar till helg. Skola idag igen, jag bokstavligen räknar ner dagarna till studenten. Är så otroligt skoltrött, men har svårt och tro att jag är den enda?

Lyckades i alla fall bocka av en hel del grejer i skolan idag, och känner att jag verkligen har koll på läget efter all min frånvaro. Så en klapp på axeln för det! Efter skolan så mötte jag upp Sebastian, och så hämtade vi hunden och lillasyster. För att sedan köpa lite glass som vi avnjöt i solen!

På kvällen så har jag nu haft en franskund, och nu kom precis Sebastian hit igen efter hockeyträningen. Så vi ska krypa ner under täcket och kolla på någon bra serie!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll,

Efter att ha spenderat förmiddagen i skolan, och sedan hämtat min lillasyster från skolan. För att sedan åka iväg med Mamma till Solna, för att äta lite middag innan Hammarby - AIK. Matchen drog ut på tiden, och vi valde att åka hem och kolla klart på matchen. En vinst för Hammarby blev det tillslut, vilket var otroligt roligt!

Nu har min Sebastian kommit hit efter sin hockeymatch, så nu ska vi lägga oss i sängen och sova. Är så otroligt trött, så ska bli skönt att få sova lite.

Likes

Comments

Efter att ha bott 4 år i vår lägenhet, så har vi bestämt oss för att flytta. Ett hus är köpt och vi flyttar in i slutet av April. Därför så får jag nu ännu en gång chansen att göra om mitt sovrum. Så jag och Lisa satt häromdagen och ringade in snygga saker i MIO katalogen, lite av det kan ni finna här ovanför! Jag bokstavligen älskar mässingstrenden. Har bestämt mig för att lägga en heltäckningsmatta i mitt rum, då det är kallt på golvet. Sen så har jag endast vita möbler sedan innan, så jag tänkte att jag skulle följa ett mönster som innehåller färgerna svart, vitt & mässing. För att försöka få en så genomgående inredning som möjligt.

Likes

Comments

Hej! 

Efter många om och men, så har jag nu valt att starta en blogg. Även fast jag känner mig som en tolvåring på nytt igen, då det var den åldern jag var i när jag hade blogg senast. Men, mitt namn är i alla fall Johanna. Jag är 18 år gammal, snart 19. Jag bor en liten bit utanför Stockholms mitt, i en kommun som heter Tyresö. Jag går mitt sista år på gymnasiet, och tar då med andra ord studenten till sommaren. ​Den tid som då blir över utöver skolan, spenderar jag på en massa olika sätt. 

Mitt liv är inte mer spännande än någon annans, men jag hoppas att du som hittat hit. Vill följa mig! 

Likes

Comments