Längesedan jag uppdaterade här och en del saker har hänt.
Jag har flyttat tillbaka till Gävle från Falun då jag valde att göra slut med min kille p.g.a. olika orsaker.
Har skrivit kontrakt på en stor och fin tvåa med uteplats på öster där jag flyttar in inom kort.
Kommer fortsätta att vara lite frånvarande på bloggen någon månad till med sedan tänker jag komma tillbaka.
Har fokus på skola, "läxor" & jobb och det är inte så himla enkelt som det var förr eftersom det jag varit med om denna sommar gör att jag inte orkar kämpa lika hårt för vissa saker.

Vi ses snart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sommaren 2017 var en sommar jag såg fram emot, en helt ledig sommar som jag skulle spendera med vänner, sena sommarkvällar och en hud som hade ton av både brun och lite röd färg.

Sommaren 2017 slutade i sorg, mitt hjärta gick sönder helt den 13 juni när jag fick samtalet om vad som skett och inte blev det ett dugg bättre när du somnade in 17 juni. Allt kändes som en film, det var helt overkligt, blombuden bara rasade in och hemmet fylldes av blommor och så mycket kärlek men trots det hjälpte det inte för du var borta.
En trip till Gotland för att koppla av och hämta energi samt begrava dig bredvid mormor. Tre veckor flög iväg och det var dags att åka hem ÅNGEST var ända känslan i kroppen, bröt ihop flera gånger den dagen.
Kommer tillslut hem och försökte leva som jag gjorde innan trots att jag glömt hur man gjorde.
Efter en vecka hemma, 50 dagar sedan du gick bort så får jag samtal om att våran älskade farmor också ska somna in, så jag tar tåget till Gävle och sedan kör som en galning till Uppsala för att få säga hejdå, och jag han precis fram och fick spendera någon timme innan jag även fick se henne somna in.
❤️

Min sommar förändrades helt, jag förändrades till att behöva hjälp med mig själv och mitt mående troligen resten av livet. Tankar på att aldrig få bli faster, att mina barn inte kommer få kusiner, när man ska köpa sitt första hem, behöver inte fortsätta allt är annorlunda.
Ni kommer säkert känna igen mig som vanligt, kanske med nya värderingar på livet men annars precis som det Johanna jag var/är, men insidan är jag inte densamma längre.

Likes

Comments

En dag i Gävle och besök hos @sarahnorlingoch deras fina son Noah 😍
Innan jag och @PinnsieCray drog dit åt vi buffé på BBQ Garden (REKOMMENDERAR!) samt en sväng på stan och Gävles stadsfest.

Likes

Comments

Igår gjorde jag min minnes tatuering till min lillebror, är så nöjd och stolt över denna! ❣️

Likes

Comments

Hur mycket ska man orka med? 17 juni somnade min bror in 06:33 och idag 7 augusti 00:33 somnade min farmor in ❣️
Självklart är man stark och det är ändå en "annan" sorg, min farmor var 80 år och har levt ett fantastiskt liv.

I övrigt har jag bara hjälpt farfar idag men i morgon åker jag hem till Falun igen.

Likes

Comments

Igår åkte vi på en liten trip till Mora åkte såklart genom Rättvik där det var Classic car week, så mycket folk!
Gasade till sist hem eftersom jag skulle träna och vi han precis. Jonas drog i väg till en kompis och jag drog ut på rådis (rådhuskällaren) där vi bara hängde och lyssnade på musik.
Hemma vid 12 och somnade direkt.

Premiär invigde min nya klänning från Ilse Jacobsen, så nöjd!
Klänningen köptes i
Ilse Jacobsen butiken på Gotland men går säkert att beställa 1600 kr är priset om någon känner för att lyxa till vardagen lite.

Likes

Comments

Då jag precis läst och hört att en ny forskningsstudie visar att grönkål är bra för hjärtat så startar jag morgonen med en smoothie bowl på grönkål, banan, persika, dadlar & lite filmjölk.

Likes

Comments

Vilken fantastisk gårdag jag hade med bubbel, drinkar och dans sent in på natten. Precis lika kul som "sista kvällen" innan allt hände med bror min, att få känna glädje, kärlek och lycka är fantastiskt.
Mer sådana här kvällar behövs, tack!

Likes

Comments

Lördag morgon bjöd på ett träningspass och en lång frukost efteråt tillsammans med fina Maja.
Snart väntas lagning av middag och lite bubbel och en trevlig kväll ute i ett molnigt med varmt Falun.
Hoppas ni får en bra lördag kväll ☺️

Likes

Comments

Molnigt men varmt Visby & Gotland idag så det fick bli lite utflykt.
Åkte förs en sväng så jag fick köpa fyra stycken "små" tallrikar/assietter till min samling mon ami. Efter det åkte vi till något som kallas kvarnen här i Visby, kvarnen = Intersport som har sin lokal i en gammal kvarn, så inget märkvärdigt egentligen. Där köpte jag i alla fall ett par Nike och tidigare i veckan köpte jag även de svarta klackarna ni ser i bild ovan.

Likes

Comments