Vad är det egentligen som händer? De senaste dagarna har jag bara varit så jävla förbannad på precis allting som är i min väg. Jag vill bara skrika rakt ut och slå i saker, alltså jag är riktigt vansinnig helt utan någon anledning. Stör mig också på människor som finns i mitt liv utan mening (alltså exempelvis en granne) och kan känna riktiga hatkänslor. Jag är typ elak.

Jag orkar inte ens vakna på morgonen, känner mig bara arg. Jag vill vara ifred mest hela tiden och håller för öronen och bara skriker ”TYYYYST, JAG ORKAR INTÄÄÄÄ” så fort Vinston blir gnällig över någon småsak. Vill inte höra. Pulsen stiger och jag skakar av ilska!

Jag är trött och allt blir så tungt, att förflytta mig en meter när jag har suttit ner en stund är som ett helt träningspass. Det gör ont. Jag antar att det helt enkelt är så att det är jobbigt nu det sista, det rinner helt enkelt över. Mycket hormoner osv... Det tar på krafterna och ibland blir jag rädd för mig själv, men jag kan fortfarande inte hålla tillbaka den aggressionen som bara kommer ur mig.

Sjuk i hövve eller naturlig förklaring? BLÄ.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min människa fyller år idag. Världens bästa kille på alla plan. Min fiancé och pappan till mitt (snart mina) barn.

Stort grattis Tobias på din tjugofjärde födelsedag!

Jag bara älskar den här bilden. Här har vi bara varit föräldrar i en veckas tid. Lilla familjen morgonmyser i sängen <3

Likes

Comments

Hej allihopa, hoppas ni mår bra och har haft en härlig helg.

Vi har varit ute och gått en promenad under förmiddagen. En lååångsam sådan måste tilläggas, jag gungar fram och tillbaka som en pingvin. Shit alltså, jag får ett sådant tryck nedåt och riktigt kraftiga förvärkar när jag är i rörelse. Det krävs så himla lite. Jag måste nästan stanna helt och andas, så illa är det.

Vi stannade till på en förskola så Vinston fick gunga en stund och åka rutchkana några gånger. Är det väldigt fel att göra så en söndag när ändå ingen är där? Det tycker inte vi iallafall, vi rastar bara barnet. Haha...

Glad för det lilla, han ÄLSKAR att gunga och skrattar högt varje gång.

Såhär ser förresten Melker alltid ut när vi är ute och går. Dregel i hela ansiktet. Jätte...mysigt..

Likes

Comments

Ja, alltså äntligen lördag!
Jag mådde dåligt hela dagen igår med huvudvärk, var inte alls pigg. Idag däremot mår jag mycket bättre och är bara så taggad på en mysig lördagkväll. Jag ska gå och duscha, sedan ska vi laga tacos och så blir det mellomys efter det. Åh!

Vi var hemma hos Tobias föräldrar idag, fast där var ingen hemma. Hihi.
Men Vinston hade kul iallafall, och kolla kisarna! Sååå söta, Skrållan och hennes bebis <3

Likes

Comments

Alla hjärtans dag alltså, men också alla hjärtebarns dag faktiskt. Det är långt ifrån alla som vet det. Tycker vi skänker lite kärlek till alla hjärtebarn <3

För oss är det nog mer som en helt vanlig tisdag, haha. Vi levererar kärlek varje dag istället.

Min man bjöd faktiskt mig på frukost innan, han är så snäll.

Likes

Comments

Jag är verkligen trött idag och allt känns lite extra tungt.
Var på MVC i morse, allt såg jättebra ut och lillebror ligger redo. Barnmorskan sa att det kanske var sista besöket nu då. Ja-a, man kan ju alltid hoppas liksom...

Lite bus på pappas jobb hanns också med i förmiddags.

Jag slängde ihop en carbonara till mig och Vinston som vi åt till lunch. Den grabben äter verkligen allt, det är alltid kul att laga mat till honom.

Likes

Comments

Goddag vänner,

Nu börjar en ny vecka igen och vi väntar bara ut dem i princip. Det går ju så fort så man knappt hinner med själv. Skönt för oss iallafall som ändå bara går i väntans tider nu det allra sista.

Jag gjorde pannkakor till lunch idag och helt ärligt så måste det ju vara det mest tråkiga man kan göra? Jag stod i köket och stekte pannkakor i seriöst nästan 1,5 timme! Kände mig så ensam och uttråkad så Tobias fick komma och sitta på en stol bredvid och hålla mig sällskap, haha.

Vinston har somnat en stund nu. Skönt för honom, tråkigt för mig. Nädå, jag ska vika tvätt och sedan passa på att vila lite jag med. Kanske titta på någon film. Vädret gör ju att man ändå bara vill vistas inomhus idag.

Alltså mammas hjärta. Hur kan jag sakna honom när han sover?

Har förresten hämtat ut denna underbara startbox (snart två veckor sedan dock men den har blivit stående) som Libero bjuder sina medlemmar på innan det är dags. Den innehåller massa bra grejer inför första tiden med lilla bebis. Toppen!

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni haft en bra helg hittills.

Vi har installerat babyskyddet idag, alltså det är så overkligt än så länge att vi ska ha två(?!) barn där bak. Eller att vi överhuvudtaget ska bli tvåbarnsföräldrar är overkligt, haha.

Vi har valt att sätta båda barnen bak, eftersom Vinston har suttit bak själv sedan start och det har gått hur bra som helst så tänker vi att det är det bästa och det känns smidigast helt enkelt.
Vi har såklart speglar bak, så vi ser dem i backspegeln.

Han får såklart ta efter babyskyddet som storebror hade. Det är ett Besafe iZi go (Stokke’s samarbete), världsbäst tycker vi.

Vinston torrkörde lite så länge, i pyjamas dessutom. Sötrumpa <3

Likes

Comments

Ju närmare det kommer desto mer har jag börjat tänka på det.

Jag har fött barn tidigare och förlossningen var aldrig något jag tänkte på eller oroade mig över för fem öre. Jag visste ju ingenting om hur det skulle vara eller hur ont det skulle göra.

Men nu, med barn nummer två... Jag hade helt och hållet glömt av hur det var, konstigt jävla nog så gör man ju det. Men på senaste tiden har jag nästan fått som flashbacks om hur det faktiskt var när jag låg där, det är hemskt. Eftersom jag har börjat få onda förvärkar, så minns jag liksom hur ont det gör när det verkligen gör riktigt ont.

Detta är något som har börjat skrämma mig för att det är så nära nu. Jag tänker liksom ”har jag frivilligt gett mig in på det här en gång till?”. Helt och hållet jättetokigt.

Samtidigt som jag tänker på allt det här, så tänker jag på efter att bebisen väl är ute och man får upp sitt barn på bröstet och det går in i huvudet att det faktiskt är ens eget barn... Den känslan går aldrig att beskriva med ord och just den biten är något jag skulle vilja uppleva tusen gånger om i mitt liv. Det är så jäkla häftigt.

Jag kan sitta och titta på dessa bilderna och minnas EXAKT hur det kändes där och då, är inte det konstigt?

En trött, helt nybliven mamma. Till världens mest underbara unge dessutom. Tänk så mycket kärlek redan från allra första sekunden som jag fick se honom, jag älskade honom så mycket redan då.
Det här ska jag göra om alltså när som helst inom några veckor.

Likes

Comments

Hej gullnosar, hoppas ni mår bra.

Jag har mått lite halvkasst idag med huvudvärk, tror att jag börjar få migrän och det suger verkligen. När jag får mina anfall håller de i sig i ca 3 dygn oftast, alltså 3 hela dygn som jag är i princip helt väck och inte orkar någonting. Första dagen (som idag då) är det väl ändå okej får jag nog säga, jag bara känner en jobbig och tryckande huvudvärk där någonstans och är väldigt trött.

Jag har i någon vecka nu haft så mycket sammandragningar och onda förvärkar och det tar också på krafterna. Det kan alltså göra så ont emellanåt att jag måste stanna upp. Jag håller nästan andan för det kommer så plötsligt och gör på riktigt apont. Har tänkt att ”herregud, ska han komma nu?!” Men nej, efter en stund försvinner det igen... Jag har faktiskt läst att kraftiga förvärkar är vanligare hos omföderskor.
Dock kanske vi borde börja packa BB-väska och förbereda lite, men allt har känts så långt bort hela tiden. Nu kan han liksom komma när som helst helt plötsligt. Igår var magen STENHÅRD hela kvällen och spände så jag knappt kunde sitta ner.

Hur som helst, nu ska vi snart gå och börja laga lite mat. Jag är döhungrig och gnällig.
Så glad att jag har världens bästa sambo som bara genom att ge mig en liten puss på pannan få allt att kännas så mycket bättre för stunden.

Fy fasiken, man är ju verkligen i sitt allra blekaste esse den här tiden på året.
Jag har förresten fått bristningar väldigt högt upp på magen som jag inte haft tidigare, det har antagligen och göra med att jag blev stor väldigt fort till skillnad från med Vinston i magen. Det är dock inget som spelar mig någon roll ööööverhuvudtaget.

Likes

Comments