Header

Hej på er!

Vaknade tidigt när Kevin åkte till gymmet vid kl 7. Gick upp någon timme senare, startade en tvättmaskin och sen åkte jag också och tränade. Blev cardio på bandet och sen hem för att äta frukost. Nu ska jag ta hand om lite tvätt och förbereda mat för kvällen och morgondagen - sedan åka och köra ett bröst- och tricepspass. Är grymt taggad!

Ha en fin alla ♡-dag!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Bjöd hit Kevins familj på semlor idag, så fick ändra om lite här hemma för att alla skulle få plats. Ändå var det flertalet som fattades. Trevligt var det iallafall och årets första semla smakade väldigt bra! Efter det åkte vi till gymmet. Jag körde ett lättare benpass och Kevin körde rygg. Nu blir det långdusch och sedan sängen.

Hoppas Du haft en fin helg! ♡

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin dag. Har varit ledig idag och passat på att bl.a. tvätta en del. Varit i Fritsla på promenad med två små goa fyrbenta och körde även ett kort men tungt bröstpass på gymmet med Kevin innan han åkte och jobbade. Sen fixade jag en dubbel kladdkaka med chokladöverdrag och bjöd över Evelina på eftermiddagsfika. Nu väntar jag på att kycklingen ska bli klar ugnen så jag kan "foodpreppa" för resten av arbetsveckan.

Likes

Comments

Hej på er!

Efter en lång sovmorgon tillsammans med Kevin satte vi oss och planerade den kommande veckan. Efter det åkte jag på kick-off på jobbet. Det blev några riktiga givande timmar med fika, genomgång av målen för 2017 och en föreläsning med Hasse Olsson som lockade till skratt och positiva tankar. När jag kom hem ikväll möttes jag av tända ljus, hemmagjorda hamburgare och ett dukat bord. Så tacksamt och inte minst behövligt.

Godnatt! ♡

FRÅN VÅR MORGON/FÖRMIDDAG

KVÄLLSMAT || HEMMAGJORDA HAMBURGARE

Likes

Comments

Hej!

En välförtjänt lång sovmorgon följdes av frukost. Ledig idag och jag ska se om det finns någon ledig tvättid, annars är den enda planen för dagen att ta sig till gymmet för ett ryggpass med fokus på teknikträning i marklyft. Förhoppningsvis kan jag öka lite på vikterna idag, så jag är supertaggad!

Ha en fortsatt fin dag! ♡

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag jobbat på Ica mellan 11-21.15. Tur jag har fina Sofie vid min sida hela dagen. När jag kom hem blev det en lång dusch följt av soff-/lördagsmys. Nu väntar sängen för en trött Johanna.

Godnatt ♡

Likes

Comments

Hej på er!

Idag valde min kropp att strejka på mer än ett plan, så har varit hemma från jobbet och vilat. Tur man har en så fin vän som Emilia som ville komma förbi på fika och en pratstund, tack för det!

Imorgon blir det förhoppningsvis jobb hela dagen och på söndag väntas det lite ledighet igen.

Hoppas ni får en fin helg! ♡

Likes

Comments

Hej på er!

Jobbat 13.30-19 idag. Var först på behandlingen och hade bara en ansiktsvård inbokad så det blev en lugn och mysig start följt av qigong, intervallpass och yoga flow.

När jag kom hem hade Kevin och Johannes precis kommit hem från gymmet och varit och köpt den nya Noccon så jag äntligen fick testa den. Faktiskt över förväntan god, helt klart nya favoritsmaken!

Likes

Comments

Idag blev det en lång sovmorgon följt av frukost och soffhäng. Fortfarande inte kommit så långt, men ibland behöver man såna dagar också. Hade tänkt träna ben idag men har så ont i ländryggen så tänkte avvakta och köra ett konditionspass lite senare istället.

Likes

Comments

Hej på er! ♡

Varit mycket det senaste, minst sagt och därför har det ekat tomt här. Igår kväll gjorde jag och Kevin iordning våfflor till kvällsmat, så gott! Skulle lätt kunna ha en våffel-kväll i veckan fram till april.

"Ledig" idag, men fullt i min planeringskalender... har en del som ska hinnas med helt enkelt så bör sätta igång nu.

Ha en fin dag!

Likes

Comments