Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Westernfarm i Boden fick finbesök av Mums.

Likes

Comments

Jacka - Kappahl, linne - Bikbok, kjol - H&M, väska - DKNY, solglasögon - River Island, skor - slitna jävlar som jag använde för att inte så söndertrampade skor på westernfarm igår.

Bodån

Likes

Comments

Det här måste nog vara min favoritfilm genom tiderna. Varför? Jo det var såhär.

På studentresan bokade vi en utflykt med en båt utan att veta i vad för båt (supersmart). Det hade varit hård fest kvällen innan, jag var fortfarande full (vilket märks) och mina kompisar var bakis som tusan (vilket också syns). Detta var det sista jag filmade innan vi åkte ut helt från "hamnen" och efter det bröt helvetet ut. Vi trodde på fullaste allvar att vi skulle dö. VILKEN DÅLIG BÅT. Jag och Klara grinade som små barn och tillslut fick vi dem att släppa av oss till en mindre båt som tog oss iland. Men det är ändå roligt att se på filmen som ett kul minne.

Visst var titaniclåten passande? ;)

Se videon HÄR

Det fungerade inte att klistra in den.

Ciao!

Likes

Comments

Godmorgon!

Recention på Edinburgh då. Ja vad ska man säga. Det var en jättefin stad, precis som det mesta i Storbritannien. Vi åkte till lokala Whiskeydestillirier, kollade i affärer och bara njöt av känslan. Det var en mysig stad men lite annorlunda säckpipa och så vidare. Jag skulle rekomendera andra att åka under augusti då det är en festival där då, men kom isåfall ihåg att boka hotell i tid eftersom det blir väldigt dyrt annars. Vi åkte tyvärr utan att ha bokat hotell och det var kanske ett misstag.

Kommer med fetare bilder lite senare då jag ska gå igenom albumet på datorn,

Likes

Comments

Studentresan förra året bar av till Alanya.

Vi bodde på ett jättefint hotell som hette Sunny Hill. Kände att jag behövde göra en recension på stället eftersom jag själv letade jättemycket efter några när vi skulle åka. 

Vi bokade resan via Ving och tänkte såklart att hotellet aldrig kommer att se ut som på bilderna eftersom man brukar göra till allt vid fototillfället. Vi hade såå fel. Hotellet såg ut precis som på bilderna, personalen var underbar och allting var faktiskt helt perfekt! Hela kalaset gick även på en billig peng eftersom det inte är speciellt dyrt att åka till Turkiet. 

Skulle verkligen rekommendera folk att åka till Alanya på studentresa eftersom man får bra med valuta för pengarna då nästan det enda man gör ändå bara är att sola, softa och supa. Såklart kan det vara roligt att göra någonting annat också men på den korta tid man är där och den lilla tiden som blir över så finns det andra saker att hitta på.

Eftersom mobilen stannade hemma på hotellet har jag inte speciellt mycket bilder. Den gick dessutom sönder sen. Ops.

Likes

Comments

Godmorgon.

Jag har suttit och kollat på resor de senaste dagarna. Ett alternativ som jag fastnade väldigt mycket för var Chamonix. Har velat åka dit på vintern och åka skidor men attans vad fränt det måste vara på sommaren också! Dessutom var det jättebilligt att flyga dit. Får det kanske bli sommarens tur? Jag gillade London väldigt mycket och har fastnat i någon slags storstadsnoja men kan tänka mig att det här hade varit en intressant resa också. Behöver få testa mer alternativ innan jag kan åka tillbaka till en storstad. Bara för att veta vad som är bäst.

Någon som har ett annat bra tips på var man kan resa?

Hittills har min familj älskat Grekland så jag har varit där 4 gånger. Sedan har jag även varit i Skottland, Turkiet, Spanien och så London. Därav har jag inte varit något storfräsare på resfronten. De tre senaste ställena har jag faktiskt besökt på mindre än ett år tack vare mina snälla föräldrar som låter mig bo hemma medan jag pluggar.

Topp H&M, byxor TOP SHOP, klocka Bering

Likes

Comments