Header

God förmiddag alla underbara individer, idag fick jag en riktig kanon start på dagen. Imorse drog jag och sis iväg på en 40 minuters joggingtur, det var väldigt dimmigt så det var lite svårt att se men temperaturen var perf. När vi kom hem så slängde jag i mig en väldigt go frukost och nu sitter jag och bloggar. En väldigt bra morgon tycker jag!

Planerna idag är att träffa några kompisar och sedan ta stallet ikväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår tog vi en spontan trip till Örebro och vi shoppade lite kläder.

^ En crop top från new yorker^ 89 kr^

Jag är så nöjd över tröjan, passar mig så bra i formen och allt. Går att matcha till nästan vad som helst, ett rent kap.

Sedan köpte jag också byxorna som ni ser på bilden till höger, ett par blekta jeans med lite slitningar. Jag fann dom inne på new yorker och dom kostade bara 200kr. Inte illa får jag säga för att vara såpass snygga.

^träningslinne från hm^ 50 kr på rean^

Jag tyckte det var dags nu att uppdatera träningsgarderoben, linnet jag köpte är lite basket inspirerat och det gillar jag!

^en kjol från new yorker^ 100 kr^

Tidigare har jag inte varit särskilt förtjust i kjolar men jag har blivit förälskad just nu, älskar denna kjolen och den faller mig väldigt bra i smaken <3

Likes

Comments

Sneek peek från vårt hotell, vi har precis checkat in och vi ska fixa oss för att gå ut och äta. Hotellet är väldigt mysigt och jag och syrran får lyx men eget rum och allt.

Likes

Comments


3 saker jag ser fram emot


→ att få komma ut och tävla lokalt för första gången

→ Göteborg horse show

→ sommaren, värmen.


3 saker jag fasar för


→ att börja skolan igen efter lovet, inget jag längtar efter

→ när mina pengar tar slut, lyckligast med pengar, sorgsen utan

→ dom sista vinter månaderna


3 saker jag gillar


→ stallet, mera stallet...

→ alla mina underbara vänner

→ mat


3 saker jag inte gillar


→ falska människor.

→ mobbning.

→ att känna sig hungrig

3 saker jag vill


→ sova

→ äta godis, det skulle smaka bra nu

→ ha ett privat gym i källaren

3 saker jag borde


→ träna, för min egen skull

→ inte äta så mycket sött, även fast det är gott

→ gå ifrån datan


I vanliga fall så brukar det vara en lång bibel med "3 saker" men jag skulle aldrig orka läsa mig igenom allt så valde att bara ta en del av listan.

Likes

Comments

Hej!

Idag har skoldagen bara runnit förbi, känns som att jag kom och sedan gick - det är väl positivt.

Jag hann till och med att ta en kort jogging tur och avsluta med styrkeövningar på mattan. Skönt att få någonting gjort och hinna innan klockan inte är alls för mycket...


Idag fick jag även bevis på hur sjukt dålig kondition jag har, blev ju slut nästan på direkten, pinsamt! Nu måste jag ta någonting att äta för att jag är så hungrig, smaklig måltid <3


Likes

Comments

Här kommer en snabb uppdatering från tävlingen. Dressyren är klar och hoppningen väntar.
Dressyren gick bra, kändes mycket bättre på framridningen och lite sämre på banan. Han var ganska seg och vill inte bjuda fram ordentligt. Jag är ändå nöjd över dagens ritt, han var jätte fin!

Nu är det snart dags för hoppningen och jag känner mig faktiskt ganska taggad!

Likes

Comments

På söndag är det "tävling", jag rider LB:1 (debut) och hoppar 70 cm. Dressyren har jag inte känt mig speciellt redo för men vill ha något att jämföra med när både jag och Kingen har kommit längre i våran utveckling. Det är egentligen ingen riktig tävling utan bara Pay and jump & pay and ride...

Men idag blev jag chockad, jag satt upp och skrittade fram som vanligt. Satt igång och började travjobba honom. Nästan på direkten började han söka sig nedåt. Jag fortsatte trava några varv, sedan satte jag mig ner i sadeln och började jobba ihop honom.
I höger varv var han mjuk som smör och jag har nog aldrig känt en häst skjuta upp ryggen och arbeta så mycket med bakbenen som han gjorde idag. Jag fick samma känsla i höger galoppen också.
Men i vänster var han något stel och inte alls lika mjuk.
Traven gick jätte bra i vänster men galoppen kändes inte alls lika bra.

Efter dagens ridpass började jag äntligen känna mig ett steg närmare att hitta poletten.

Likes

Comments

Att åka kollektivt är en del av min vardag, ofta sitter jag på bussen i evigheter, så känns det ungefär.
Detta är mina tips på hur jag oftast fördriver min tid i kollektivtrafiken.

1. Lyssna på musik/podcast, jag älskar att åka buss med musik i öronen!

2. Prata med någon i telefon, oftast flyger bara tiden iväg då...

3. Plugga, det tråkigaste som finns men när det ändå finns tid så varför inte göra saker som har bara legat och skräpat ;)

4. Blogga och redigera mm, något som jag tillbringar min stora tid av bussturen på.

Hur fördriver ni tiden?

Likes

Comments

Hej!

Min frånvarande på ett par dagar har en ursäkt men det spelar egentligen ingen roll. Förstår inte vissa som ska sitta och skriva en ursäkt när det inte förändrar saken ;)

Idag tänkte jag diskutera kring ett ämne som jag vill ta upp och prata med er om.

Motivation, ordet som i min hjärna betyder att kunna göra en viss sak med vilja. För mig behövs motivationen och styrkan för att genomgå en process eller arbete. Med andra ord viljan och den psykiska styrkan som vi alla bär på inne i hjärtat.

Jag tänker dra upp ett exempel, nu nämner jag skolan igen. Skolan är en av få saker som vi inte väljer, vi ungdomar måste enligt lagen gå i skolan fram till slutet på 9an. Därför ser jag skolan som en av sakerna som vi MÅSTE ha motivation för att klara. Vi måste vilja för att lyckas. Jag kan inte säga att alla behöver vakna upp varje dag och vara glada för att få gå i skolan, men det finns en skala mellan det och att vägra...

Att hitta motivationen är inte lätt, något som hjälper mig är att tänka på det positiva. Varje dag får jag möjligheten att träffa flera underbara människor som jag aldrig skulle träffa ifall jag inte varit i skolan.

Hur många gånger har jag inte skrattat i skolan och visat hur lycklig jag är. Även om jag inte älskar det så är det mitt liv och det gillar jag.


Min poäng är att få fram att allt blir roligare om du har roligt, lätta på släpet lite och ha kul <3

Likes

Comments

Idag var första gången jag testade att göra chips i ugn, resultatet blev ju inte som hoppats...

Det tog ungefär 1 timme att göra chipsen enligt mig var det inte värt tiden, resultatet blev ok får jag säga...

Smaken satt kanske inte på plats, men mitt tips är att överdriva lite med kryddan. Annars var dom ganska goa, vet inte om jag skulle tipsa om dom men ge dom ett försök ;) 

Likes

Comments