Kan man vara kär i ett par skor? Jag tror jag är det. Han vet hur han gör mig glad och igår lyckades han lite extra! Kolla in FÄRGEN liksom!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​​​Palmbladen, vågorna, surfbrädorna, hur långt och länge jag än tittar ser jag inte skymten av palmblad. Jag ser dock vågor, men dessa vågor ger ifrån sig ett stort minus på långa vägar. Det är kallt. Januari och jag tittar långt och länge. Det jag ser är träd utan löv, minusgradigt vatten, och snöstänk längs med gatan upp till huset. Jag är hemma. Kan inte minnas senast jag var hemma i Sverige så här länge utan att fly från de kala trädkronorna och snöstänket. Mycket har hänt det senaste året, jag sitter numera i skolbänken, kollar in i en datorskärm och fantiserar om palmbladen samtidigt som jag försöker fokusera på att lära. Spännande, roligt och hjärnkontoret spinner på som aldrig förr. Ibland vill jag hitta pausknappen, men svårt när jag trycker för hårt på gasen. 

Likes

Comments

Två blev till tre och snart blir vi fyra. Kul. Känns lite extra att vi är på semester nu. Vaknar runt 8 går ner till frukosten med fötterna nerborrade i sanden. Bananpannkakor slinker ner en efter en, solen börjar titta fram bakom de tunna, vita molnen och doften av kokosolja ligger i luften. Spenderar mer tid i det klarblåa vattnet än på land. Jag trivs. Tar en paus från stranden och följer doften av kokosoljan in till ett av alla massageställen som finns här på ön. En timmas avkoppling. Det behövs. Fyller på med vätska från en färsk hel kokosnöt och fortsätter att ha fötterna nerborrade i sanden resten av dagen.

Likes

Comments

I bland önskar jag att jag var i samma storlek som barnen på bilderna. Dom tittar ut över havet. Vad ser dom, vågor och surfare som tar våg efter våg. Bortanför surfbrädan och vågen finns inget. När jag står på stranden och tittat ut så ser jag mer än en våg och en surfare. En stressande och läskig känsla. Hur kommer mitt liv se ut i framtiden. Det finns så mycket längre bort än det jag ser. Skrämmande. Många tankar om vad jag vill göra i livet. Tankar som går och kommer. Just där jag är i dag så stressar de tankarna mig.. Jag har bestämt mig för att jag ska bara se det som är precis framför mig. Bortan för vågen och brädan finns inget. Inte just nu iallafall.

Likes

Comments

Trottoarkanterna är försvunna. Moppar utan synliga däck. För att undvika att mina flip flop flyter på vattenytan så pressar jag ner lite extra för varje steg jag tar. Håret hade jag inte behövt duscha och kanske hade det varit smart att köpa ett paraply. Vada fram på gatorna som inte fanns. Leta efter någon torr restaurang men de flesta innehöll vatten. Regnperiod efter regnperiod men vi är glada ändå. Tar tillbaka alla gånger jag har sagt att Sverige är ett land med mycket regn. Säger hejdå till Filippinerna och hej till nästa äventyr.

Likes

Comments

Vi sa ses igen och klev in genom flygplansdörrarna. Denna gången lättare att lämna. Att lämna betyder att man kan komma tillbaks. Det känns bra. Vi fortsätter livet med tårna i sanden fast i en annan miljö. Ett språk som vi inte förstår och med vatten blåare än färgen blå. Här trivs vi. 

Likes

Comments

Vingar. Kunna flyga. Bara vara. I bland önskar jag detta. Ingen som kan dra i mig. Bara följa med vinden och dit vinden tar mig, är en plats för bara mig och ingen annan.


Likes

Comments

Hjärnkontoret jobbar dygnet runt. Vill ta paus men går inte. Trött. Glad. Ledsen. Blandade känslor. Att planera och planer om. Tiden står still men ändå springer iväg. Dessa veckorna har känt som att sitta i vagnen på en berg och dalbana. Vill fånga tag på känslorna, de bra känslorna. Hålla dom hårt. Att resa är inte bara kul och enkelt. Energin som inte finns är borta. Snart är det dags att ändra riktning. Riktning mot fina och bra känslor. Har åkt färdigt berg och dalbanan för denna gången. Nu vill jag bromsa. Bromsa och njuta av livet.

Likes

Comments