Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad är ditt nyckelplagg i den garderob? Oj vilken svår fråga. Jag har många "nyckelplagg" som ofta hjälper mina outfits att bli snäppet snyggare. Två av dom är min svarta skinnjacka från Zara och mina svarta kostymbyxor från Zara

Hur sätter du ihop dina outfits? När jag sätter ihop outfits så börjar jag alltid med nederdelen om det är så byxor/jeans/kjol osv. Det slutar oftast med någon typ av svarta byxor. Därefter jobbar jag mig uppåt och adderar tröjor, smycken och eventuell huvudaccessor såsom keps eller hatt. Jag avslutar alltid med skorna, oftast sneakers.

Hur skulle du beskriva din stil? Hmm, trendig (???), stilren, enkel, samt en blandning mellan den kvinnliga och streetiga stilen om det nu går.

Vilken trend tycker du bäst om? Chockers utan tvekan. Jag bokstavligen älskar chockers, det kan verkligen liva upp en outfit så himla mycket. Sedan gillar jag faktiskt trenden med overknee boots, dock bara till en stor tröja eller tshirt.

Vilken trend tycker du minst om? 

Det måste vara volanger och bootcut jeans. Tycker det sitter snyggt på andra, men det är verkligen så långt ifrån min stil så möjligt och jag skulle aldrig få för mig att bära denna typ av plagg.

Likes

Comments

Hej,

Välkommen till dig och till mig. Det här är min blogg, mitt liv och min historia. Jag kommer blogga om det där typiska tonårslivet. Vilda helger, studier mitt i veckan och jobb på kvällarna. Andra visar bara när dom mår bra, men jag kommer visa allt. Jag lever nämligen med ångest, ångesten har en stor inverkan på mitt liv och har blivit min vardag. Jag kommer inte att sticka under stolen med att jag ibland inte mår så bra. Det finns ingen anledning att ljuga och måla upp ett perfekt liv, för så är det verkligen inte. Hoppas ni vill stanna kvar hos mig, kanske kan vi bli vänner eller så kan du bara kika in och ha kolla på min vardag så kan jag läsa om din vardag. Eller så vill du bara läsa min blogg för att jag kommer vara öppen med psykisk ohälsa, eller för att mitt liv är precis som vilket tonårsliv som helst egentligen. Spännande visst?

PS: Jag har valt att inte publicera mitt ansikte på bloggen av specifika anledningar, när jag känner mig redo till det om jag någonsin kommer att göra det så kommer ansiktet att bli officiellt. Och i nästa inlägg börjar det på riktigt. Det här var mer ett "hej det är jag - inlägg".

Kramisar från mig.


Likes

Comments