ZNOORE ME BACK TO SLEEP

Hello darlings or something. Förlåt men jag har varit så trött och fullkomligt dränerad på lycklig energi den här veckan. Har sovit bra, tränat och allt det där men vissa saker känns inte bra. Naturligtvis har jag lagt i höga växeln för att förändra dom nu men jag tycker att det tar så lång tid... Med vänlig hälsning, otålig.
Så nu har jag varit ute på en låååång powerwalk, duschat, skrubbat, tvättat håret, haft på ansiktsmask och smort in hela mig med arganolja. Lite self fix brukar hjälpa mot det mesta och nu ska spikmattan fram, som jag älskar den, min flitiga följeslagare sen typ 10 år tillbaka. Kan inte förstå att folk inte ens har provat en än, ni förstår inte vad ni missar. Det bästa är när jag somnar på den och när jag vaknar några timmar senare är hela kroppen varm och helt mjuk.

Nej, nu ska jag faktiskt sova, känner mig helt mör, trött och verkligen inte alls taggad på någonting. Kul tjej!

Dessa eviga inköpslistor till babe alltså... Vi ska duka upp en smarrig buffe framför fotbollen imorgon, han vet verkligen hur han ska muta mig för att få mig att göra som han vill. Högst upp i listan står feta och jordgubbar (kom ej med på bilden) som vi ska blanda med balsamico, det är jag dock RIKTIGT taggad på, så himmelskt gott.
Puss på er, eller som Chrille skulle säga: Piss! ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229