Yves Rocher favoriter

Det är många som frågar om BUS:en från Yves Rocher så jag tänkte länka den här samt en annan favorit från Yves Rocher, nämligen den här duschcremen. Den doftar utomlands, glädje och lycka. Jag hatar att duscha utan den för om man bara drar in doften lite hårdare och blundar kan man lätt tro att man är någon annanstans än i tråkiga, kalla Sverige. Älskar hela deras Monoï de Tahiti serie! Klicka på bilderna för att komma till respektive produkt!

Och sen har vi då BUS:en som heter . Jag har använt denna i flera år då min moster och mamma alltid använt den. Den luktar INTE BUS, den torkar på 1 minut och färgen blir så jämn oavsett hur slarvigt du smörjer in. Färger håller genom träningspass och svettiga temperaturer och den ser naturlig ut. Jag brukar använda den några gånger i veckan eller St Tropez BUS en gång i veckan och sedan en påfyllning med denna. Jag klarar inte av att vara blek och sola solarium hela tiden är ganska ocoolt. 

Jag har verkligen provat de flesta Brun-utan-sol produkterna på marknaden och även spraytan men jag tycker ändå att denna är bäst. Plus i kanten för ekologiska ingredienser och priset!

Just nu får ni 20 % rabatt på Yves Rocher med rabattkoden GRATISLANDET2015​, den ska fungera februari månad ut. 

Happy shopping! :)

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229