YOU WANT IT ALL

Idag började jag dagen med att falla handlöst i trappan upp från tuben på Hötorget. Det var pinsamt och gjorde ont men mest av allt nojjade jag över mina nya, vita byxor som mirakulöst klarade sig utan en skråma eller fläck. Det satte lite mallen för dagen kände jag. Min morgon innan snubbleriandet började väldigt bra dock, jag unnade mig sovmorgon till klockan sex. Igår var jag nämligen ute och drack två glas vin med en trevlig person, åt hamburgare och avrundade kvällen med HBO's nya serie Chernobyl i sängen innan jag somnade med aggressiva snarkningar rakt in örat. Det var både mysigt och frustrerande men av någon anledning somnade jag ändå, tydligen vänjer man sig efter några nätter. Huruvida snarkningar är gulliga eller inte beror nog helt på vem som för oväsendet. Hade det inte varit en trevlig person utan en mer otrevlig en hade jag nog mest tyckt att det var frustrerande och inte alls gulligt.

Idag blir inte en lika härlig dag, jag måste nämligen träna och packa. Jag tycker att det är så knepigt att packa när man använder det man ska packa varje dag. Tex. använder jag kläder varje dag (som tur är) och då blir det svårt att packa ner just kläder för jag vet inte vad jag kommer att vilja ha på mig varje dag. Samma sak med skor. Samtidigt vill jag inte stå på lördag och packa i någon svettig stressattack, jag vill gärna dricka ett eller tre glas bubbel med min roomate för sista gången på altanen i solen innan jag lämnar Drottningholm.

Rent generellt är denna vecka något sorts vakuum, något som bara måste genomlidas innan det blir helg och allting smäller. Känns som att jag har hållit andan och simmat mot ytan alldeles för länge nu, snart är jag uppe och kippar efter andan.

Omättligt besatt av denna låt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229