You used to call me on my shell phone

Monday, may your coffee be strong and day be short.

Skoja, redan druckit min kopp kaffe för dagen och min dag är *EDIT* lika lång som vanligt blev faktiskt kortare än vanligt, hurra. DOCK ledig imorgon igen och det prisar vi gudarna för. Sen jag gick ner från 3-4 koppar kaffe till 1 kopp om dagen för några månader sedan mår jag verkligen bättre, andedräkten är bättre, energinivåerna är mer stabila och jag slipper få panik över att mina tänder blir gula. Istället dricker jag 1-2 koppar te utan koffein, te ska faktiskt vara bättre än vanligt vatten på grund av alla antioxidanter det innehåller, det fyller alltså både på vätskenivåerna och antioxidanterna. Winning! Är jag på middag, semester eller ute och fikar kan jag ta en kopp cappuchino eller kaffe med mjölk extra men det gör jag så sällan så det räknas liksom inte.

Annars då? I fredags var det grillning med jobbet, går sällan på jobbevents då jag inte gillar kombon alkohol + kollegor men ibland får man bita ihop för den goda sakens skull. Var hemma till 23.30 och uppe med tuppen dagen efter och åt flera kilo honungs- och vattenmelon till frukost.


Vid 13 åt vi lunch på RAW (Kockens val <3) med svärfaris och sen åkte vi hem och killen bakade getostpizza och vi kollade på massa filmer. Typ bästa lördagen i historien. Älskar lördagar i soffan md BF, god mat, bra filmer, halvdåligt väder, telefonen avstängd. Så anti-social tjej här haha!


Igår firade vi pappi vid ett och tog sedan en sväng på Smaka på Stockholm, usch jag gillar inte sådana event. För mycket folk, för trångt, obekvämt yada yada men BF har slutat snusa denna vecka så jag är snäll och följer med på exakt allting han vill göra för att underlätta för honom. Vi fick i oss lite calamares och en fish taco som båda var oerhört tråkiga. När vi kände oss nöjda åkte vi hem, åt rester till middag och kollade Morran och Tobias filmen. Alla har sagt att den är skitdålig, en besvikelse osv men nej! Vi skrattade så vi grät, spolade fram och tillbaka för att se om vissa delar. Min nya feel good film helt klart, så rolig haha. Sedan fastande vi för filmerna The Purge (btw, det som händer i filmerna är något som Donald Trump skulle kunna införa utan problem kan jag känna) och råkade vara vakna till midnatt för att se klart de två första, så bra filmer, helt klart värt påsarna under ögonen idag. Så spännande, i alla fall första filmen och ikväll ska vi se trean, so excited! Om ni gillar spännande filmer som man blir så nervös av att man nästan måste stänga av kommer ni gilla dom :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229