You get what you focus on

Godmorgon fredag!
Hur mår vi idag? Jag mår bra igen och är strax på kontoret, ska bli skönt att inte ligga i soffan en hel dag haha.

Ikväll ska killen ut och åka gokart, äta osv så jag passade på att bjuda hem min lilla kusin som inte är så liten längre, hon fyller 16 i år! (!!!!!) Kommer ihåg när hon var liten och jag lärde mig finska för att kunna prata med henne innan hon lärde sig svenska.
Vi ska ha girls sleep over, äta middag, godis, snacka skit och boa in oss i soffan. Imorgon ska vi laga pannkaksbrunch, astaggad på det och även boyfriend eftersom han får bakispankisar som han själv slipper laga ;) 

Ååh, längtar till imorgon när man kan vakna när man vill, ligga och dra sig hur länge man vill UTAN dåligt samvete. Jag får ju så dåligt samvete de få gånger jag sjukanmäler mig om året, alltså är  sjuk typ en gång om året på riktigt. Och ångest får jag, kan verkligen inte njuta av att bara ligga hemma och kurera mig utan ber om ursäkt till chefen, kan inte läsa mina jobbmejl utan att få skuldkänslor deluxe. Skitjobbig tjej jag vet.

I övrigt blir helgen superlugn, precis vad jag behöver! :) Hoppas på superväder på söndag så jag och boyfriend kan bege oss ut på PW och utomhushäng.

On another topic, på sistonde har jag verkligen varit jättenegativ och därför har jag fått precis det jag inte vill ha tillbaka, för det är vad jag fokuserat på. För det är ju så universum fungerar. Idag vänder jag tankarna till det positiva igen. Man får ha negativa svackor bara men vet att man måste klättra upp från gropen tillslut. Så det gör vi idag, idag kör vi!

Här kommer lite härlig inspo på saker man borde fokusera på! ;)

Puss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229