YOU ARE THE LIGHT IN MY LIFE

När man ska gå till jobbet och det är ljust och glowigt ute, YES!

Torsdag! Trött! Glad som satan! Älskar denna vecka så mycket, vet inte varför, känner mig bara... lycklig.

Idag ska jag till läkaren och kolla lite saker och sen är det raka vägen hem för en PW och soffchill. Har lovat att laga middag ikväll så det måste jag också klura ut. Nellie skickade något recept på teriyakiwrap för någon vecka sedan och jag känner att det kan bli en variant på det. Eller fish taco? Hjälp mäj! Framför en eller två Transformers-filmer också, yes mama. Vi drack lite ipa igår så idag har jag en redig gravidmage hehe, min mage gillar verkligen inte öl. Men mina smaklökar gör, dålig kombo det där.

Hur mår ni? Kan ni förstå att det är fredag imorgon? Fredag och en HELT OPLANERAD HELG vilket är relativt standard i mitt liv nu för tiden. Förut älskade jag att planera mina helger till max, gärna flera veckor i förväg. Nu planerar jag ingenting haha, jag har någon kompisdejt inbokad då och då men i övrigt vaknar jag varje dag och tänker: Vad känner jag för att göra idag? Vill aldrig mer boka in något i hela mitt liv för detta är fasiken the best life :):):)

Idag älskar jag denna låt extra mycket, vi körde den på repeat efter middagen igår och skrålade med för fulla muggar haha.

Gillar

Kommentarer

Cassiezenkert
Cassiezenkert,
Ha en bra dag! Fin du är 😊 Kramnouw.com/cassiezenkert
Anna-Maria
Anna-Maria,
Omg!! Vart kommer solglasögon ifrån!? Måste ha dom asap!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag vet, så snygga 😍😍 Dom är från Quay/Nelly och heter After Hours 😘nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229