Wow no cow!

Godmorgon lördag!

Jag vaknade, helt ärligt, av smärta idag! Min träningsvärk är från ett annat universum, det gör så ont 😭Som den uråldriga träningsnarkomanen man alltid varit så har jag haft min beskärda del av träningsvärk men denna är på topp 3. Jag vaknade alltså av att jag rörde på mig och det gjorde så ont. Min kille kallar mig för tant Agda, så gylli ❤️

I alla fall, det var inte det jag tänkte skriva om idag utan om min nya besatthet: Oatlys iKaffe! Jag har druckit plantbaserad mjölk i säkert 12 år nu (jag gick över till sojamjölk när jag var 15 år) och jag har aldrig smakat en "mjölk" som smakar så krämigt, gräddigt och ljuvligt. Det smakar som en riktigt fet, röd mjölk, hur mycket älskar man inte det? Det är lite mer kalorier än tex. soja light men med tanke på att jag dricker en kaffe om dagen, min morgoncappu, så kan jag förbise de drygt 30 extra kalorierna, it's just that good.

Måste även tipsa om några jättegoda kaffekapslar från Lidl av alla ställen. Vi var där inne för att köpa frysta maccarons som de har där (finns ju ingenstans i detta land) och vi behövde även kaffe så vi tog två paket av deras starkaste ristrettokapslar, gissa om vi blev häpna när vi smakade dom? Så goda! De ligger i en liten plastförpackning och så fort man öppnar den så sprider sig kaffedoften direkt, helt otroligt att några av de bästa kapslarna kommer från Lidl, heter Bellarom Ristretto och kostar 15 kr/förpackningen haha. Kazaar från Nespresso är fortfarande favoriten men ibland orkar man bara inte gå till Kungsgatan #lazylife.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229