WOULD I LIE TO YOU BABY

God morgon gullisar! Sitter med morgonköppen, en old house lista på spotify och ska uppdatera er lite. Normalt brukar jag vara på gymmet nu men idag ska vi åka när min kille jobbat klart och jag har historiens värsta träningsvärk så det får räcka med ett gympass och en PW utomhus. Jag har kört stenhårt på gymmet varje dag i över en vecka nu and hard work pays off. Jag räknar inte kalorier per say utan snarare steg och omvandlar all träning på gymmet till steg och lägger in. Över 20 tusen vill jag vara varje dag i alla fall och det har jag ju fixat, no problemo. Så fort jag börjar träna på gym blir jag alltid b e s a t t. Känns helt ärligt som en evighet tills vi ska dit och jag känner mig så rastlös, måste vara såhär det känns att vara typ narkoman.

Detta har varit den trökigaste jäkla veckan så det är gött att det är fredag idag, vi ska äta middag med pappi och hans tjej imorgon och det ska bli så himla UNDERBART att komma bort från den här hålan några timmar haha. Ikväll ska vi som sagt träna, handla middag och laga den tillsammans och sen har jag lovat att vi ska se På Spåret fast jag egentligen vill hänga mig själv av blotta tanken haha. Är det jordens tråkigaste program? Typ så. Men jag får väl underhålla mig med instagram och ett glas vin :):) Är för övrigt så nöjd med mitt hår just nu, jag har verkligen lyckats transformerat det till rishög till välmående hollywood-hår. Ska nog skriva en guide i helgen till er för jag har hittat några riktiga guldklimpar till produkter lately.

Köper sällan vin "för att flaskan var fin" men älskade denna guldiga flaska haha, så posh. Den svarta var en perfekt gå-bort flaska med lilla rosetten som är bra att ha hemma.

I onsdags åt vi kräftor och sill, eller jag åt kräftor och han åt sill. Vill klä upp mig, ta med alla mina gulligaste vänner och äta skaldjursplatåer och dricka bubbel en hel kväll men det är nog lite så vi alla känner just nu haha.

GLAD FREDAG ÄLSKLINGAR!

Gillar

Kommentarer