What if

Om jag inte hette Johanna skulle jag: heta Michelle tänkte mamma innan jag föddes men sedan såg jag inte ut som en Michelle och då hette jag ingenting jättelänge tills jag blev Johanna.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: byta med Angelina Jolie hands down. BF tycker att vi är jättelika men jag ser det inte dock tackar och bockar jag för den komplimangen.

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag:
spela piano. Jag tog pianolektioner i flera år när jag var yngre dock var det inget jag tyckte var superkul

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: lyssnat på.... Gud, jag lyssnar inte band per say. Jag skulle kunna välja Queen som jag och min kille ofta lyssnar på (han som har tvingat mig på dom), de är bra. Eller Evanescence, Star pilots och Silverchair gillar jag också. Svår fråga, musik är ju så viktigt.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag:
skapa de perfekta svarta byxorna. Som håller in, lyfter upp, sitter kvar och ej behöver vikas upp. Jag är relativt kort så alla byxor måste alltid vikas upp och korvar sig.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: gå tillbaka till någon födelsedag eller dylikt när alla mina mor- och farföräldrar och övrig släkt var med som inte finns kvar längre. Minns faktiskt ingen eftersom mina föräldrar är skilda sedan länge.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag:
Styra upp min ämnesomsättning, halvera bröstimplantaten och få kvinnligare händer. Jag har babyhänder dvs benstrukturen är otroligt fin och syns knappt, precis som på små barns.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: byta till något jobb där jag alltid jobbar hemifrån samt resa lite då och då. Där jag är min egen och inte sitter på något kontor i alla fall.

Om jag hade en superkraft skulle det vara:
Att bli osynlig, vem drömmer inte om det?

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: bo i Paris, Monaco eller Rom. Jag vill så gärna lämna Sverige sedan länge men min karl är inte där än.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: äta kräftor :)

Om livet tog slut på söndag skulle jag: ÄTA! Och umgås med nära och kära.

Förra sommaren

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229