WE WERE

Jag ska vara ärlig... Veckodagarna har inte varit lätta att hålla reda på de senaste dagarna. Har trott att det är tisdag precis varje dag, märk min förvåning när det faktiskt var fredag idag då.
Veckan har bara ägnats åt viktiga saker såsom träning, packning och mys.

Idag är min sista dag i huset och det känns bra, riktigt bra. I’m so over this.
Allt är packat och därför ska jag ut och träna i några timmar nu. Jag vill bara gå och lägga mig så att det blir lördag egentligen men det känns ganska orimligt att göra det klockan 18 en fredag.

När jag var på kick-off förra veckan hade vi föreläsningsgeniet Klas Hallberg på besök och jag förstår varför han har vunnit så många priser. Han är ett geni! Och jag skrattade så att jag grät både en och flera gånger. Hans budskap är så simpelt men ack så viktigt; Våga! Våga leva opraktiskt, ta risker och gå utanför din comfort zone. Jag var tvungen att ladda ner hans ljudbok idag för att jag har velat göra en sak precis hela veckan men fegat ur varenda gång. Insåg idag att jag inte alls lever som han lär och det var ett löfte från mig till mig: Gör allt som känns läskigt! När jag till slut skulle genomföra mitt lilla mission idag var hen inte tillgänglig längre till min stora besvikelse. Bättre lycka nästa vecka Joey!

Nu ska jag ta min sista runda i Slottsträdgården. Eller jag hinner nog med en imorgon bitti men sista fredagsrundan i alla fall. Är det något jag kommer att sakna är det mina träningspass där, magisk utsikt to say the least.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229