WE DON'T NEED NO DRAMA

ÄLSKAR verkligen onsdagar, helgen liksom kryper sig på närmare och närmare och helt plötsligt står den där i all sin prakt. Eureka!

Igår var jag ute på en snabb halvmils löprunda innan M kom över och vi kokade ihop nedan middag (bilden är tagen idag då resterna agerade dagens lunch); Lax i ugn med pestosallad på grönkål, granatäpple, feta och sötpotatis (eller sötpära som norrlänningar säger....). Om nom nom. Efter det gosade vi ner oss i soffan och slötittade på allt kraffs som går på TV, kan göra detta exakt varje dag hela tiden. Laga mat och titta på TV med gullig norrlänning.

Den här veckan håller jag på med något som jag velat göra länge. Egentligen i många år men ändå inte och i söndags kände jag att det är fasiken NU det händer. Jag vill inte berätta för någon för att inte jinxa det men det känns så bra. Jag är så taggad och så nära att vara den personen jag alltid velat vara. Den där versionen av mig själv som är så fantastisk som jag alltid ser mig själv som. Can you feel the self-love in here haha? Självförtroendet är det inget fel på så att säga. Jag känner mig helt plötsligt lugn men ändå energisk, speedad men ändå harmonisk. Knasigt? Kanske. Jag lovar att berätta i sinom tid, jag vill bara se att linan löper veckan ut.

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Så fin du var i håret! 👌😊
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha nämen tack, saltvattenspray och sova med håret i något sorts fågelbo är knepet 😉😂nouw.com/johannagrahn
LifewithMich
LifewithMich,
Vad god laxen såg ut. Har du recept för hur man gör laxen? 😊nouw.com/lifewithmich
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229