WE DON'T GIVE UP ANY MORE

FREDAG! TRÖTT! GE MIG KAFFE! Haha, gör inte så mycket att jag är trött, det är för fasiken världens bästa helg på ingång.

Chrille har börjat med någon ny grej under nätterna och det är att han liksom slänger sig över mig när han sover så att jag vaknar. Någon gång under det dyket hamnar min sovmask under honom och jag kan informera er om att det är omöjligt att hitta den då. För någon som har sovit med sovmask i ungefär 10 år gör det hela somna om processen väldigt svår. Som tur är har jag 45 andra sovmasker men jag orkar sällan traggla mig upp och rota fram dom och inte heller är dom lika bra som min absoluta favorit. Det stör mig dock att dom alltid glider av när man sover, sover jag som en vilde eller? Spelar ingen roll hur hårt jag spänner den, den ligger alltid någon annanstans när jag vaknar. Måste helt enkelt få pli på min karl i bingen. OBS, inte på det snuskiga sättet era pervon.

I alla fall, idag är jag go och glad och extremt taggad på kräftor som ska förtäras hela helgen lång. Har på mig mina nya örhängen från Monroe som jag känner mig multo fabulosos i och sminket är on fleek trots att mina borstar inte hunnit torka från tvätten igår. Tur att man har cirka 500 sminkborstar till hemma utöver sina favoriter. Jag ber Chrille ta en outfitbild i eftermiddag vet jag.

Nej, kaffe och jobb, let's do this!

Haha, jag har så fint ställt fram mannens frulle på köksbänken i bakgrunden. Han är så bortskämd.

Gillar

Kommentarer

isabellekahlin
isabellekahlin,
vad fin du är 🤗 hoppas du får en toppenfredag 🌸🌸nouw.com/isabellekahlin
Pillaan
Pillaan,
gud vad du är vacker!😍

https://nouw.com/pillaan

🌸 har du skadat och torrt hår? Kolla här för tips då
🌸 torsdag oturs dag
🌸 retar upp mig på människor
🌸 trött långt in i själen
nouw.com/pillaan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229