WE DO FALL BETTER THEN ANYBODY

Idag ska det bli.... 30 grader. Hjälp mäj va?! Jag är inte en sån där härlig människa som skriker efter mer och mer värme utan om det landar på max 25 grader så är jag happy happy. Allting över 25 grader är bara plågsamt i min bok och dagar som dessa börjar jag och Chrille lite smått längta till höst. Vi gör nämligen hösten bättre än någon annan. Saker vi längtar efter just nu är:

- Göra långkok i crock poten.

- Laga pasta i stora lass som man kan äta utan att bli en hög av svett.

- Gå ut och powerwalka i timmar i ett gult/orange/rött landskap utan att smälta bort och luften är så där härligt krispig.

- Ha långa middagar med goda vänner med rödvin, grytor och dans på borden.

- Ligga i soffan en hel dag och kolla film. En sådan dag då eftermiddagskaffet så småningom byts till rödvin, maten står länge på spisen och regnet faller utanför.

- Ha fina kläder! Vi älskar höstmode båda två och nu längtar vi orimligt mycket efter kamelfärgade kappor och snygga stövlar.

Min ultimata höstdag ser ut såhär:

Det är lördag och jag vaknar vid sju av mig själv, fräsch och utvilad. Tar en kaffe på balkongen då det ändå är hela 10 grader. När kaffet är uppdrucket snörar jag på mig träningsskorna och bränner av två timmar i spåret och kommer hem helt rödrosig och väcker Chrille med färskt bröd och kaffe.

Efter lite vila börjar jag städa, Chrille går och tränar. Jag tvättar, stryker dukar, dammsuger och putsar. Vid 15 hoppar jag in i duschen och blir kliniskt ren och när jag kommer ut står Chrille vid spisen, lagar kvällens enorma tre-rätters middag och ger mig ett glas bubbel. Jag dukar bordet med tygservetter, min finaste duk och porslin och sen lägger jag minst två timmar på att bli snygg. Vid 19 öppnar jag dörren till kvällens härliga middagsgäster och sen äter vi en låååång middag, ljuger och skålar tills klockan slår natt.

Hur härligt???

Stövlar och tweed-jacka ❤

Kräma ut det sista av Sjöpaviljongens uteservering innan den stänger för året.

Laga maaat.

Detta är så vackert. Tar cirka 189 tusen sådana här bilder varje höst.

Tweed och röda läppar. ❤

Powerwalks är bäst på hösten.

Vi tar in på olika slott varje höst för det är vad jag alltid önskar mig i födelsedagspresent av Chrille. Förra året bodde vi i en svit på Häringe och det var magiskt.

Och jag fyller ju faktiskt år varje höst hehe, happy birthday osv Joey!

Gillar

Kommentarer

N
N,
när fyller du? 😊nanna.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
2 november 😊nouw.com/johannagrahn
Linda
Linda,
Alltså det där lät helt perfekt! Åh hösten, kom 😄
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229