We are the warriors


As a child you would wait

And watch from far away.

But you always knew that you'd be the one

that work while they all play.


In youth you'd lay

awake at night and scheme

of all the things that you would change,

but it was just a dream!


Here we are, don't turn away now,

we are the warriors that built this town.

Here we are, don't turn away now,

we are the warriors that built this town

From dust.


The time will come

when you'll have to rise

above the best and prove yourself,

your spirit never dies!

http://www.youtube.com/watch?v=VP9I8ZUwKpc

Alltså, jag vet hur otroligt töntig jag är just nu men jag älskar den här låten och texten är så jäkla inspirerande och motiverande och nödvändigt fantastisk. Jag är någon sorts prestationswhore som lever för min egen känsla när jag sliter, kämpar och går the extra mile. Jag skiter egentligen i om någon annan ens märker det men det är något inom mig som hela tiden kräver att jag jobbar lite mer än vad jag måste, tränar lite mer än vad jag hinner och orkar, engagerar mig i lite för mycket projekt, pluggar eller utbildar mig i något hela tiden SAMTIDIGT som jag kräver ett perfekt städat hem, ett välsminkat face OCH att jag ska vara den bästa, mest omhändertagande flickvännen OCH hinna träffa ALLA som jag bryr mig om.

När jag är som tröttast, vill bara låsa in mig i min klädkammare och inte lämna huset på en vecka så lyssnar jag alltid på denna lista, min Will to win lista. Den är även fantastisk när man löptränar eller när man är riktigt jävla förbannad. Den hjälper mig att tackla elaka kommentarer i bloggen, när folk vill trycka ner mig, när jag drabbas av ett nederlag, när jag behöver motivationen, när jag behöver tända elden som slocknar inom mig ibland eller när jag bara är lite smådeppig.

Jag vet inte vad denna ständiga jakt på prestationer grundar sig i men det är som ett hål i mig som hela tiden måste fyllas. Jag berättar ibland inte för folk om vad jag lyckas med, jobb jag blir erbjuden osv för att ibland vill jag vara kvar i min lilla bubbla och behålla allt där, samla mina "prestationer" i en låda som bara jag kan se. Det är som mitt barn, mina hemligheter och mitt konstanta jagande. Det är ibland utmattande med till största del är det adrenalingivande.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229