Ways to survive the winter cold

Innehåller affiliate-länkar

Även om det börjar bli varmare ute så är luften fortfarande torr och kall och jag är beroende av mina miracle wonder products som jag kallar dom. Jag är en riktig torrboll så jag behöver alla de bästa återfuktande produkterna marknaden har att erbjuda.

Tänkte dela med mig av mina nuvarande vinterfavoriter!

- Biotherm Lait Corporel är min absoluta favoritlotion, den är bättre än alla body butters och feta krämer i världen. Den är otroligt lättarbetad men ändå dryg, en flaska håller i minst en månad för mig och då smörjer jag in hela kroppen minst en gång om dagen. Den har en fräsch citrusdoft så alltså inget sötsliskigt som tex. The Bodyshops produkter. Man blir kort och gott len och fin som en babyrumpa.

- Filorga Eye correction cream är min nya favoritkräm för den tunna huden runt ögonen. Slätar ut de små rynkorna under ögat (yes, home girl is getting old), mjukgör och stramar upp. Använder den morgon och kväll, riktigt härlig.

-Lumene Bright Now Hyaluronic Essence är en typ olja som är förebygger rynkor, stramar åt och ger massa lyster tack vare arktiskt hjortron, C-vitamin och två typer av hyaluronsyra. Den ger långvarig återfuktning och jag använder några droppar under dag- och nattcremen över hela ansiktet samt på halsen. Luktar så gott.

- GlamGlow Thirsty Mud mask är den perfekta återfuktningsmasken. Man kan använda den under en kort period på 20-30 minuter men även som en mask under natten. Jag föredrar dock inte att sova med den utan har den efter mina rengörande masker.

- Arganolja. Hur kan man leva utan arganolja? Jag har arganolja som nattkräm när jag är extra torr, på kroppen, i håret, som ögoncreme osv. Det är verkligen en mirakelprodukt som alltid gör susen och lämnar allt den rör vid silky smooth. Tycker ni om kokosolja, då ska ni prova arganolja ;) Jag har alltid en burk hemma.

- St. Tropez Self Tan Dark bronzing Mousse. Hands down, den bästa BUS:en jag någonsin provat. Luktar extremt lite, man blir naturligt brun, den håller länge och är enkel att applicera (med handskar!! annars har ni bruna handflator några dagar framöver) Jag tycker inte att blekt är fint så jag är smått beroende av BUS, livet blir så mycket roligare som solbränd ;)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229