WATERMELON FOR BREAKFAST

Idag var det ingen härlig fredagskänsla jag vaknade upp med utan bara hopplöshet. Det går så sykke trögt nu (haha, har kollat för mycket norska Youtube) och jag blir så syyykkkkeee frustrerad att jag vill skrika rakt in i en kudde i 1,5 dag. Ja ja, det är bara att keep going liksom, en dag händer det.

I ALLA FALL, kul inlägg för er att läsa såhär på veckans näst bästa dag, eller inte. Idag blir det en lugn fredag, igår gick jag och BF omkring som zombies och somnade i någon makaber hög framför datorn, symbios-trötta. Vi ska åka och köpa världens bästa sushi ikväll och sen däcka i soffan ungefär vid 20 haha, DET ÄR SÅ KUL ATT BLI GAMMAL. Har ni inte någon rolig Adam Sandler-liknande film att rekommendera? Det är ungefär den nivån min hjärna klarar av men sen är ju den genren av filmer så makabert rolig, jag älskar Adam Sandler!

Imorgon ska vi träna, fixa massa ärenden, storhandla och sånt och på kvällen ska vi äta tacos och spela spel bara han och jag. Ska på riktigt bli så himla kul, det var så länge sedan vi hade date night. På söndag är det fullt ös igen med träning, lunch med min pappa och sen middag med svärfar.

Nu vänder vi den här fredagen, capisce?

Idag skar jag upp en hel vattenmelon till frukost, dock orkade jag inte äta upp allt. Någon kommer ju att vara kissnödig idag....

Gillar

Kommentarer

EmmaWahlstrom
EmmaWahlstrom,
Åh vad gott! På sommaren kan jag äta en halv melon med sked till frukost, direkt ur melonen alltså 😍🍉 Synd bara att man måste kissa 20 minuter senare 😂 Har tyvärr inget filmtips 😅nouw.com/emmawahlstrom
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha eh ja, har varit ett jäkla springande på toaletten idag 😂nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229