Wanties; Too Faced

I vanlig ordning vill jag ha allt från Too Faced, en gammal favorit hos mig som jag kört med i flera år.


Just nu klappar mitt hjärta extra mycket för:

1. Hangover Primer! En återfuktand primer med bla. kokosvatten som ger din hy en rejäl boost och oavsett om du sovit 1 eller 6 timmar så ser det ut som att du fått en riktigt bra skönhetssömn. Är i primerkris just nu, hittar ingen som jag är nöjd med så denna might do the job?


2. Bulletproof brows. Ungefär som Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade som jag måste prova ASAP, men av erfarenhet vet jag att Too Faced brukar slå andra märken med hästlängder på allt så denna kan nog bli en rejäl hit.

3. Born this way foundation! Har hört så mycket om denna foundation och jag är supertrött på min nuvarande från bareMinerals, vill ha en flytande så det blir lite glow i hyn.

4. Melted lipgloss! Ska vara väldigt pigmentrika och lite kladdiga vilket är den bästa kombon. Too faced läppglans har för övrigt varit mina favoriter i flera år.


5. The chocolate bar eye palette. Too faced ögonskuggor är i samma klass som deras läppglans, tror att jag har eller har haft alla deras paletter, haha. Denna har de perfekta färgerna för en perfekt ögon make.

6. Love palette! Så himla fin och spännande färger som man kan leka med. True love ;)

7. Cocoa Contour Chiseled to perfection. Borsten man får till detta contouring kit ska vara perfekt för contouring, en buki brush är perfekt att båda markera och blenda med. Och färgerna är ju bara så fina, tror jag gillar denna mer än Anastasia paletten jag har hemma...


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229