Wake up and bake

Den senaste tiden har jag hoppat på bake-trenden, alltså att "bakea" in puder i hyn. And I love it! Först contourar jag näsa, kinder och panna och sedan bakear jag linjen på kinden samt på näsan och ibland under ögonen (beroende på hur mycket skönhetssömn jag fått :) )

Tycker resultatet blir så cleant och snyggt! Jag använder ABH's contour puder i färgen Banana (HÄR) och en beauty blender och baka in pudret med och sen en stor fluffy brush att svepa bort överflödet med.

Strunta i mitt övriga ansikte, har inte gjort ögonbrynen, inte satt på mascara och fransar and so on. Kan filma någon morgon när jag kör min contour and bake rutin?

Let me know, puss!

Gillar

Kommentarer

Sofie
Sofie,
Ja! Vore jättekul att se 😊
Johannagrahn
Johannagrahn,
Kanon, då fixar jag det 😊nouw.com/johannagrahn
C
C,
Ser riktigt "clean" ut som du säger, men kanske lite fel nyans? 😊 Matchar ju inte resten av ditt ansikte. Annars är du jätteduktig på att sminka! 😊
Johannagrahn
Johannagrahn,
Nej, jag har ju applicerat sjukt mycket puder på ett och samma ställe som jag sedan borstar bort! Då blir det "samma" färg som ansiktet 😉 Du får se på videon sen, går ju inte runt som på bilderna hela dagarna hehe.nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229