Vill bara hem och aldrig se tillbaka

För det mesta i mitt liv känner jag att jag aldrig hittar fram. Jag letar och letar och letar efter nästa kick, jag väntar på att saker ska kännas roliga. Men det är aldrig kul. Jag upplever aldrig att något är kul. Jag är så trött på att jaga. Jaga lycka, glädje och frid. Idag har jag gråtit mest hela dagen. Inte för att något har hänt utan för att jag inte orkar söka mer. Min mamma har hållt om mig hela dagen men tårarna tar aldrig slut. Jag vill bara ta ut min hjärna och skära ut den biten som aldrig blir nöjd, som aldrig tycker att något är kul och som hela tiden söker. Jag är så utmattad nu.

Bara likasinnade personer med samma problem förstår vad jag menar men ni som förstår ni vet. Hur förjävla jobbigt det är.

Nu vill jag bara hem, lägga mig i min killes famn och börja med mitt nya liv. As of today dricker jag inte alkohol längre (alkohol gör känslan av att aldrig hitta fram värre och saker upplevs som ännu tråkigare) jag ska köpa en hund helst detta år för att ge mitt liv mening och jag ska sluta leta.

Men just nu, vill jag bara ligga på min killes arm tills allt är bra igen.

Min mamma kommer alltid vara mammornas mamma. Vad vore jag utan henne?

Gillar

Kommentarer

isaaa_
isaaa_,
men GUUUU så jag känner igen mig :/ vill alltid nån annanstans liksom..isabyl.devote.se
maria_usa
maria_usa,
Det är dags att sluta jaga och leva i nuet. Det är allt det som sker här och nu som är livet. Inte det som varit eller ska komma. När du ligger i din pojkväns armar, försök då att fokusera på och njuta av den situationen. Hur känns hans armar? Är de varma? Kalla? Hårda? Mjuka? Kan du höra hans andning? Hör du dina egna hjärtslag? Hur känner du dig när du ligger i hans famn?
Bejaka allt det som sker i situationen här och nu. Framtiden spelar då ingen roll. Lär du dig detta så ska du se att ditt sökande kommer att upphöra och istället kommer livet att hända. Varje dag exakt där du är.
Johannagrahn
Johannagrahn,
Tusen tack för den kommentaren, behövde verkligen höra de orden!!!! ❤️nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229