Vi ska på chaaaarter till Grekland

Rubriken. Ni som vet ni vet ;) Mvh, Morran och Tobias- fanet.

Vi är sådana riktiga velare med var vi ska på semester och när, vi vill helst vara på semester i ett annat land cirka hela tiden, det vill väl alla?

I alla fall, jag hade inte tagit någon semester i sommar, jag har aldrig varit någon som tar semester på sommaren om jag inte ska resa iväg, då känns det som att vaska värdefulla lediga dagar liksom. Så, på väg till jobbet gick jag in på Ving, researchade i 2 min och bokade sen en vecka på Rodos Park Suites & Spa Hotel i Grekland haha, hann knappt kolla med min kille om det var okej innan jag hade bokat, jag är så sjukt snabb. Min kille tror att jag är övermänsklig ibland för att allt jag gör går så sjukt fort, hetsigaste människan ni någonsin träffat. Min snittid från idé till genomförd handling är cirka... 5 minuter haha, BF hinner knappt registrera vad som händer innan det är klart. Men han tycker nog att det är kul också, imorse skulle vi inte åka till Grekland om två månader och nu ska vi det, hur kan det inte vara kul?

Betalt och klart, fy vad härligt! Sol, bad, mat, båtutflykter och det bästa av allt är att det är ett vuxenhotell. No kids, YAZ! Efter att vi upptäckte vuxendelen på hotellet på Dominikanska i vintras kommer jag aldrig någonsin boka något annat än vuxenhotell i hela mitt liv. Ska boka in lite SPA-behandlingar nu och se om det finns något annat kul man kan göra där, har inte varit i Grekland på... 10 år? Dock står sol och bad i fokus men något kul ska man väl orka hitta på. Tips?


Gillar

Kommentarer

EmmaWahlstrom
EmmaWahlstrom,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229