Vad man är larvig

Haha, de senaste dagarna har jag känt mig så grå och trött och därför inte uppdaterat bloggen TROTS att jag skrev DETTA inlägg för några dagar sedan så har jag helt glömt bort vad jag lovade mig själv och er. Kissie påminde mig så fint idag med ett väldigt fint inlägg och då kände jag bara SKÄRPNING JOEY. Jag sa ju själv att jag var trött på allt glam och stageade bilder och nu sitter jag här igen och fjantar mig?

Så nu kommer ett högst ostageat (stavning?) inlägg på kvällens middag. Min kille satt och pressade mig i två timmar på vad jag ville äta till middag idag, han tycker synd om mig och hans lösning till allt är alltid mat (italienare ni vet....) När jag inte har någon matlust äter jag en proteinbar till middag och det gör honom så deppig att han blir sur på mig haha. Tillslut fick jag fram att jag var sugen på pickles som han sedan lyckade utveckla till kapris, fefferoni, oliver och färsk tomat med salt. Då gick han och köpte allt det och dukade upp som vi såg framför nya The Walking Dead avsnitt (allt annat är hans mat, lite för kaloririkt för mig en vanlig tisdag). Jag tycker att nästan hela säsong 7 har varit så.... ångestladdat och långtråkig sedan Negan kom in i bilden (jag HATAR Negan!! Hatar, ryser när jag ser honom och hans satans basebollträ Lucille) men nu har det börjat hända saker igen och jag ser fram emot nya avsnitt. Förra sommaren när vi började följa serien var vi helt besatta och såg 6 säsonger på 2 veckor typ, det var nästan lite läbbigt beteende.

Puss och kram till er alla! <3

Gillar

Kommentarer

S
S,
HATAR Negan. Drömmer fan mardrömmar om hans jävla basebollträ. Vissa tycker om honom? Ush. Åh skulle gärna låna din kille och låta honom slava vid spisen en kväll haha. Här slänger jag oftast bara ihop fetaost, soltorkad tomat, oliver, kronärtskocka i marinad och rödlök. Kanske lite serrano också 😋😍 Supergott! Du borde skriva minst 2 inlägg om dagen!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha kan inte riktigt respektera någon som har en endaste god tanke om Negan faktiskt.... Jag ska försöka uppdatera minst två gånger om dagen 😊 Kram!nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229