Vad händer i helgen då?

Fresch nails is the best nails. Jag gör alltid helt naturella naglar och målar dom själv sen, skulle bli så less om jag hade samma färg på naglarna i tre veckor...

So close to the weekend I can actually smell it.... Köpte en islatté till lunch idag, näringsrikt osv haha. Nej men var actually inte så hungrig men däremot jätte sugen på islatté så det fick bli så. Jag gillar på något sätt att spara in kalorierna på lunchen på fredagar så man kan spränga i sig god mat på kvällen vilket är ungefär det jag ska göra idag. Och träna såklart, träna, netflix and chill by myself. Kommer somna innan midnatt så imorgon ska jag upp tidigt och träna innan mamma, Lasse och jag ska på renoveringsspan och sushimiddag, yey! Sedan kommer Mandy Pandy över på skitsnack and chill, perfekt lördag enligt mitt tycke. På söndag händer det inte mycket, tvätta, träna and.... CHILL! Haha, gotta love them chill days.

Nej, nu slår vi igång lite mer ABBA här och kör så de ryker 1,5 timme till innan det är helg. För mig blir det mycket ABBA på fredagar, är alltid så glad och sprallig då.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229