VACANCES

Hej vänner.

Idag är en bra dag, jag känner mig glad och äntligen utvilad då jag sov så bra inatt och vaknade inte en enda gång. Sen att jag fortfarande var helt handlingsförlamad när jag vaknade och snoozade i 45 minuter behöver vi inte nämna.... Aldrig snoozat såhär mycket i hela mitt liv som jag gjort den här veckan, herregud. Efter helgen är jag nog back on track igen, ska vila som aldrig förr.

Ska vi se på hur helgen ser ut? Ja det ska vi!

Fredag: Jag ska hämta lite paket, handla mat, träna och efter en lång dusch med AHA-peelingar och microdermabrasion och gud vet allt ska jag äta middag framför en film eller en bok. Om det är någon som ligger nerbäddad innan 23 idag så är det yours truly! Vad ska man äta idag? Jag är bara sugen på sallad och soppa, har ni några roliga förslag? Helst soppa faktiskt, är konstant nerkyld i detta väder :(

Lördag: Jag kommer med all säkerhet vakna innan sju pga. morgonpigg och då ska jag tvätta sängen, powerwalka, handla lite vin och städa. Det är så mycket att städa och jag är faktiskt inte taggad denna gång, hör och häpna. Kanske skjuter upp det till på söndag? Eller? Dessa livsbeslut alltså... På kvällen ska jag ut och dricka några glas vin med en kompis men det blir INTE en sen kväll, satsar på att vara hemma innan 23. This little lady need her beauty sleep.

Söndag: Inga planer. Ska nog kolla vad pappa har för sig eller så blir det lite spontanplaner. Vi får se. Men träna ska jag i alla fall göra. När man är uppbokad två helkvällar under vardagarna är det så mycket som ska hinnas med när man väl är ledig och denna vecka har träningen kommit i kläm, måste ta igen det under helgen.

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Åh vad fin outfit! 😊nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229